طالبان از تسلط بر 20 درصد از پنجشیر خبر داد

جمعه 12 شهريور 1400
18:44
طالبان از تسلط بر 20 درصد از پنجشیر خبر داد گروه طالبان که در افغانستان به قدرت رسیده و نیروهای مقاومت پنجشیر هر یک از پیشروی در درگیری های شب گذشته خبر دادند.

العالم- آسیا

بلال کریمی سخنگوی طالبان در گفت وگو با خبرگزاری نووستی روسیه امروز جمعه گفت : این گروه هم اکنون بر 20 درصد از اراضی پنجشیر تسلط یافته و به امید تسلط یافتن بر همه این ولایت در آینده ی نزدیک است.

نووستی به نقل از کریمی گفت : درگیری ها در پنجشیر ادامه دارد و مبارزان امارت اسلامی به مناطق مختلفی از پنجشیر رسیده اند و معتقدیم طی چند روز آینده بر همه ولایت تسلط خواهیم یافت.

وی افزود:درگیری های پراکنده ای در همه محورهای نبرد وجود دارد و نیروهای طالبان توانسته بر منطقه راهبردی خاواک و مناطق مختلف شرق ولایت و منطقه کابیسا در جنوب دست یابد.

از سوی دیگر، فهیم دشتی سخنگوی جبهه مقاومت ملی پنجشیر به رهبری احمد مسعود در توییتر نوشت : نیروهای مقاومت پس از درگیری های خشونت آمیز 4 ساعته حمله گروه 8 هزار نفری مسلحان طالبان که به 350 خودروی نظامی هاموی مجهز بودند را دفع کرد.

این سخنگو از به کمین افتادن طالبان و تلفات آنان خبر داد و گفت 450 عضو طالبان کشته و 130 نفر به اسارت گرفته شده اند.

وی افزود: نیروهای مقاومت توانستند منطقه خواجه غار در ولایت تخار را گرفته و به ولایت های بدخشان،کابیسا و بغلان پیشروی کنند.

طالبان اما هیچ پاسخی به اظهارات دشتی نداده است.

0% ...

آخرین اخبار

واکنش وزیر خارجه انگلیس به جنایات صهیونیست ها: باید در مورد غزه عملکرد قاطع‌تری داشته باشیم


ناو هواپیمابر و یک ناوشکن ارتش کودک کش متجاوز آمریکا مورد حمله قرار گرفت


هشدار قاطع فرمانده نیروی دریایی سپاه: فریب آمریکا رانخورید؛ هر تحرک مشکوک هدف قرار می‌گیرد


انتقاد برنی سندرز از جنگ آمریکا علیه ایران و تأثیر ویرانگر آن بر اقتصاد ایالات متحده


«خط خاکستری»؛ عقب‌نشینی تاکتیکی یا شکست راهبردی ارتش رژیم صهیونیستی در جنوب لبنان؟


پوتین در دیدار با نمایندگان ترامپ: مذاکره درباره اوکراین دشوار است


درس‌نگرفتن های واشنگتن؛ وقتی «بوقچی‌های جنگ» دوباره دست‌به‌کار می‌شوند


سازمان عملیات تجارت دریایی انگلیس از بروز حوادث برای کشتی‌ها درخلیج فارس خبر داد


ابلاغ تمدید تغییر ساعات کاری دستگاه‌های اجرایی تا پایان شهریور


وزارت خارجه تجاوز آمریکا به شناورهای تجاری را محکوم کرد