زخمی شدن ده‌ها نمازگزار فلسطینی در حمله نظامیان صهیونیست

جمعه 12 شهريور 1400
21:14
زخمی شدن ده‌ها نمازگزار فلسطینی در حمله نظامیان صهیونیست شهروندان فلسطینی در شهرک‌های بیتا و کفر قدوم کرانه باختری پس از اقامه نماز جمعه امروز در اعتراض به شهرک سازی رژیم صهیونیستی راهپیمایی کردند که با حمله نظامیان صهیونیست روبه‌رو شدند.

العالم - فلسطین اشغالی

نظامیان صهیونیست عصر امروز به راهپیمایی ضد شهرک‌سازی که شهروندان فلسطینی «کفر قدوم» طبق روال هر جمعه پس از اقامه نماز جمعه برگزار کرده بودند با شلیک گلوله‌های پلاستیکی و گاز اشک آور حمله کردند.

به گزارش خبرگزاری فلسطینی (وفا)، یک شهروند فلسطینی در این حمله بر اثر اصابت گلوله پلاستیکی به ناحیه سرش مجروح و به بیمارستان منتقل شد و ده‌ها نفر دیگر هم بر اثر استنشاق گاز اشک آور دچار تنگی نفس شدند.

شرکت‌کنندگان در این راهپیمایی که از ۱۷ سال پیش در اعتراض به ساخت دیوار حائل رژیم صهیونیستی و مسدود شدن جاده اصلی این روستا برگزار می‌شود، بر ادامه مقاومت مردمی تا دستیابی ملت فلسطین به آزادی و استقلال تاکید کردند.

حمله نظامیان اشغالگر به شرکت‌کنندگان در راهپیمایی هفتگی در شهرک بیتا در جنوب نابلس نیز به آسیب دیدن ۷۰ شهروند فلسطینی منجر شد.

به گفته اورژانس هلال احمر نابلس، ۱۲ شهروند فلسطینی از جمله یک نیروی هلال احمر بر اثر شلیک گلوله پلاستیکی نظامیان صهیونیست زخمی شدند، شش نفر هم که مورد تعقیب نظامیان صهیونیست بودند بر اثر سقوط از ارتفاع دچار جراحت یا شکستگی در نواحی از بدنشان شدند.

یک شهروند فلسطینی نیز در این حملات نظامیان صهیونیست، بر اثر اصابت گلوله گازی به بدنش زخمی شد و ۵۱ نفر دیگر هم بر اثر شلیک گاز اشک آور صهیونیست‌ها دچار تنگی نفس شدند.

شهرک بیتا از چند ماه پیش شاهد حملات نظامیان صهیونیست به راهپیمایی ضد شهرک سازی اهالی این منطقه است.

رژیم صهیونیستی در حال ساخت شهرک «جفعات اویتار» در بلندهای منطقه جبل صبیح است.

نظامیان صهیونیستی امروز همچنین با حمله به مناطقی از استان رام الله و البیره هفت را بازداشت کردند.دو شهروند دیگر فلسطینی نیز در بیت لحم بازداشت کردند.

ده‌ها هزار نفر هم امروز جمعه در صحن‌های مسجد الاقصی نماز جمعه را برگزار کردند.

به گزارش اداره اوقاف اسلامی قدس، 45 هزار نمازگزار در میان تدابیر شدید امنیتی نظامیان صهیونیست که اطراف مسجد الاقصی مستقر بودند، نماز جمعه امروز را برگزار کردند.

0% ...

آخرین اخبار

درخواست انگلیس از پلیس بین الملل برای عدم اقدام علیه افراد مرتبط با پروژه نفتی فالکلند


وزارت انرژی عربستان: ساختمان اداری شرکت آرامکو در ظهران هدف قرار گرفت + فیلم


تخلیه دفتر مرکزی شرکت نفتی آرامکو در ظهران عربستان در پی حملات موشکی یمن


تحولات یمن محور گفت وگوی وزیران خارجه ایران و عمان


ویدئوگرافی | چرا یمن فرودگاه‌های عربستان را هدف قرار می‌دهد؟


نهاد دریایی انگلیس: یک کشتی کانتینری در تنگه هرمز هدف قرار گرفت


ویدئوگرافی | فروپاشی بخش بهداشت غزه


دریادار عظمایی: ناوهای آمریکایی جرات نزدیک شدن به تنگه هرمز را ندارند


احضار سفیر انگلیس به وزارت خارجه در پی اتهام‌پراکنی درباره پایگاه فرفورد


چراغ سبز وزارت ورزش برای جان‌گرفتن بازی‌های آشوریان