واکنش وزارت خارجه به تحریم های جدید آمریکا با توسل به سناريوهای هالیوودی

شنبه 13 شهريور 1400
09:42
واکنش وزارت خارجه به تحریم های جدید آمریکا با توسل به سناريوهای هالیوودی سخنگوی وزارت امور خارجه به اقدام خزانه داری آمریکا در قرار دادن نام چهار شهروند کشورمان در فهرست تحریم های آمریکا به اتهامات موهوم و با توسل به سناريوهای هالیوودی، واکنش نشان داد.

العالم ـ ایران ـ سیاسی

سعید خطیب زاده سخنگوی وزارت امور خارجه در واکنش به اقدام خزانه داری آمریکا در قرار دادن نام چهار شهروند کشورمان در فهرست تحریم های آمریکا به اتهامات موهوم، اظهارداشت: متاسفانه مقامات فعلی آمریکا مسیر شکست‌خورده دولت قبلی را طی می کنند.

وی افزود: حاميان و كاسبان تحريم در آمريكا جعبه ابزار تحريمي خود را در اثر مقاومت حداكثري ايران خالي ديده اند و اين بار با توسل به سناريوهای هالیوودی، تلاش دارند حيات برگرفته از فضاي تحريمي را براي خود زنده نگه دارند.

سخنگوی وزارت امورخارجه افزود: واشنگتن بداند راهی جز ترک اعتیاد تحریمی خود و استفاده از ادبیات و رفتار محترمانه در قبال تهران ندارد.

0% ...

آخرین اخبار

گاردین: دولت ترامپ از روزنامه‌نگاران جاسوسی می‌کند


لبیک اساتید فناور دانشگاه‌ها به رهنمود‌های رهبر انقلاب


دریادار ایرانی: با همان روحیه شهدا از ایران دفاع می‌کنیم


بازتاب پیام رهبر انقلاب در رسانه‌های عربی؛ حاکمان آمریکا و رژیم صهیونیستی دشمن امت اسلام


۲ نوجوان اسرائیلی به اتهام جاسوسی برای ایران محاکمه شدند


وحدت، کشور را در برابر دسیسه استکبار جهانی حفظ می‌کند


کاریکاتور | پیامدهای سیاست‌های جنگ‌طلبانه ترامپ؛ تشدید بحران‌های داخلی و روند نزولی محبوبیت


کاریکاتور | صفحات خونین تاریخ آمریکا؛ میراثی از جنایت، مداخله و جنگ‌افروزی علیه ملت‌ها


کارشناس عرب: پایگاه های آمریکا برای کشورهای عرب هزینه ساز شدند/ اعتماد مطلق به واشنگتن فروریخت


عراقچی: مردم ژاپن باید دولتشان را در قبال جنایات آمریکا پاسخگو کنند