روسیه: آمریکا به خاطر شکست خود در افغانستان درصدد انتقامجویی است

شنبه 13 شهريور 1400
22:32
روسیه: آمریکا به خاطر شکست خود در افغانستان درصدد انتقامجویی است سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه اعلام کرد: آمریکا به دلیل شکست بزرگ خود در افغانستان درصدد انتقامجویی از افغان‌ها است.

العالم ـ ایران ـ سیاسی

ماریا زاخارووا سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه، روز شنبه در گفت و گو با رادیو روسیه گفت: مقام‌های آمریکایی اعلام کرده‌اند که به دلیل حمله تروریستی در فرودگاه کابل که بر اثر آن شماری از نظامیان آمریکا کشته شده‌اند، انتقام خواهند گرفت.

وی افزود: باید به این نکته توجه داشت که بخش عمده‌ای از کسانی که در آن عمل تروریستی جان خود را از دست دادند، اتباع افغانستان بودند.

سخنگوی وزارت خارجه روسیه گفت: باید متذکر شد که آمریکا برای انتقام گیری در افغانستان حضور داشت و در طول ۲۰ سال ماموریت خود، انتقام گرفته است.

وی ادامه داد: می‌توان نتیجه گیری کرد که هم اکنون آمریکا می‌خواهد به دلیل شکست ماموریت خود در افغانستان، (از مردم این کشور) انتقام بگیرد.

زاخارووا در ادامه گفت و گوی خود اعلام کرد که الکسی ناوالنی (منتقد اصلی حکومت پوتین که در حال گذراندن دوره حبس ۲.۵ ساله خود است) بیشتر از همه از سفارتخانه‌های آمریکا و آلمان کمک مالی دریافت کرده است.

منابع خبری افغانستان روز هشتم شهریور اعلام کردند که ۹ تن از اعضای یک خانواده در منطقه "خواجه بغرا" شهر کابل بر اثر حمله راکتی هواپیماهای بدون سرنشین آمریکا کشته شدند.

بر پایه این گزارش، روزنامه ماندگار افغانستان نوشت که ۶ تن از افراد کشته شده در حمله راکتی هواپیماهای بدون سرنشین کابل، کودک بودند.

منابع آمریکایی مدعی شده بودند این حمله راکتی به یک خودرو که قصد انجام حمله انتحاری در فرودگاه کابل را داشت صورت گرفته است.

سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه پیش‌تر این حمله پهپادی آمریکا را محکوم کرد.

به گزارش ایرنا، زاخارووا روز پنجشنبه در نشست خبری هفتگی در وزارت امور خارجه روسیه گفته بود: «پرده نهایی» حضور ائتلاف بین المللی در افغانستان (آمریکا و متحدان آن در ناتو) یک مورد دیگر قربانی شدن غیرنظامیان بر اثر پهپاد آمریکایی بود که منجر به تخریب یک خانه و مرگ ۹ نفر از جمله ۶ کودک شد.

روز ۱۵ اوت، گروه طالبان اعلام کرد که کنترل خود را بر تمام خاک افغانستان به جز پنجشیر را برقرار کرده است.

0% ...

آخرین اخبار

آیا منطقه به سومین رویارویی برای باز ترسیم موازنه قدرت نزدیک می شود؟


یحیی سریع: عربستان در ۲۴ ساعت گذشته ۱۰۹ بار یمن را هدف قرار داد


مساله ایران بر سر دو راهی توافق یا جنگ


گریه مرد فلسطینی به خاطر خداحافظی از خانه اش


بحرین در جنگ یمن: منامه برای خشنود سازی همپیمانانش، بر سر امنیت ملی کشور قمار می کند


پاسخ صمیمانۀ رهبر معظّم انقلاب به نامۀ دانش‌آموز ده‌ساله


هالووین واقعی آمریکایی‌ها؛ ۱۳ کشته و ۹۲ زخمی


حمله رسانه ای به «آلاء حسین»؛ چه کسی حق دارد عراقی‌ها را به خاطر میهن‌پرستی قضاوت کند؟


انعکاس فریاد مظلومیت فلسطین در آمریکا؛ اشعار «دالیا طه» جهانی شد


عراقچی: برای هر دو مسیر دیپلماسی و نظامی بیش از گذشته آماده‌ایم/ اولویت ما همسایگان هستند