جزئیات اوضاع افغانستان از زبان کارشناس سیاسی

دوشنبه 15 شهريور 1400
21:30
جزئیات اوضاع افغانستان از زبان کارشناس سیاسی سخنگوی طالبان، صبح امروز از کنترل نیروهای این گروه بر ولایت پنجشیر خبر داد و اعلام کرد که جنگ در افغانستان به پایان رسیده و طالبان پرچم "امارت اسلامی" را در فرمانداری این ولایت برافراشته است.

العالم - آسیا

"فضل غنی حق مل" تحلیلگر سیاسی در گفت‌وگوی زنده با تلویزیون العالم تصریح کرد، "احمد مسعود" رهبر مقاومت ملیِ معارض گروه طالبان گفته است که مقاومت در افغانستان ادامه دارد، او از ملت افغانستان خواست علیه گروه طالبان و سرکوب آن قیام کنند.

حق مل خاطرنشان کرد، طالبان به رغم گذشت 20 روز از سیطره‌اش بر کابل، پایتخت افغانستان هنوز نتوانسته دولت تشکیل دهد که مسائل متعددی و در راس آنها ولایت پنجشیر - که هنوز به کنترل طالبان درنیامده - و فرودگاه کابل مانع این امر شده‌اند.

این تحلیلگر خاطرنشان کرد، حرف و حدیث‌هایی درباره وجود اختلافات میان مسئولان طالبان و دیگر مسئولان گفته می‌شود که همگی به دنبال حل و فصل هستند ولی این اختلافات تشکیل دولت توسط طالبان را به تعویق انداخته است.

کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

برداشت زیتون؛ میراث نانی که خون بهایش جان است + ویدئو


جهش در تجارت غیرنفتی؛ گیلان و آستراخان دست در دست هم


تداوم قفل پروازی بر آسمان ریاض؛ سازمان هواپیمایی عربستان تعلیق را تمدید کرد


پرواز کسری تجاری ترکیه؛ جهش ۹ درصدی در هشت ماه پرچالش


سرشماری ۱۴۰۵به روش داده‌های ثبتی و مراجعه حضوری انجام می شود


برخورد سومین نفتکش به مین دریایی+ فیلم


هشدار الوفاق درباره اقدام سیستماتیک حکومت بحرین برای دستگیری علمای شیعه


بقائی:مادامی که آمریکا به جنگ ادامه دهد امنیت به تنگه هرمز بر نمی‌گردد/ آمادگی ایران برای کمک به حل‌وفصل بحران یمن/ پاسخ آمریکا به طرح ایران در دست بررسی است


وزیرکشور: همکاری‌های امنیتی و مرزی ایران و جمهوری آذربایجان توسعه می‌یابد


ایران پرچمدار توسعه روستایی در بخش منطقه‌ای آسیا و اقیانوسیه شد