بلینکن: آمریکا برای خروج افراد باقیمانده در افغانستان با طالبان در حال مذاکره است

سه شنبه 16 شهريور 1400
13:45
بلینکن: آمریکا برای خروج افراد باقیمانده در افغانستان با طالبان در حال مذاکره است وزیر خارجه آمریکا از مذاکرات ایالات متحده و طالبان برای تسهیل در خروج آمریکایی‌های باقیمانده در افغانستان خبر داد.

العالم - آمریکا

به گزارش شبکه خبری العالم به نقل از آسوشیتدپرس، آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه آمریکا می‌گوید ایالات متحده برای فراهم آوردن امکان خروج هوایی افرادی که در افغانستان باقی مانده اند با طالبان در حال مذاکره است. وی این اظهارات را روز سه‌شنبه در نشستی با مقامات ارشد قطری در دوحه مطرح کرد.

بلینکن افزود آمریکا در ساعات اخیر با طالبان تماس‌هایی برقرار کرده است تا امکان پرواز هواپیما‌ها از شهر کابل فراهم شود.
او ادامه داد ایالات متحده معتقد است حدود ۱۰۰ شهروند آمریکایی هنوز در افغانستان حضور دارند و مایلند این کشور را ترک کنند. به گفته بلینکن، طالبان نیز تضمین داده است به همه افراد دارای اسناد و مدارک معتبر اجازه خروج دهد.

0% ...

آخرین اخبار

وزارت بهداشت غزه: ماه گذشته بیشترین شمار مجروحان از زمان آتش‌بس ثبت شد


اولیانوف: غرب درباره انزوای روسیه خیال‌پردازی می‌کند


سقوط هواپیما در فلوریدا


سپاه: دو فروند نفتکش متخلف در مسیر غیر مجاز تنگه هرمز منفجر شدند


درگیری تازه مرزبانان پاکستان و افغانستان زیر سایه تداوم جدال دیپلماتیک


گزارش العالم از دادگاه رسیدگی به شکایات خانواده‌های قربانیان تجاوز آمریکا و اسرائیل+ فیلم 


۷۵ حمله هوایی و موشکی عربستان به یمن طی ۲۴ ساعت


تأکید سران عراق و مصر بر ضرورت پایان درگیری‌ها در منطقه


بازداشت جاسوس مراکز تولید قطعات موشک و پهپاد


آژیر خطر در جنوب عربستان به صدا در آمد