واکنش دولت عربستان به اعلام تشکیل دولت جدید افغانستان

پنج‌شنبه 18 شهريور 1400
04:27
واکنش دولت عربستان به اعلام تشکیل دولت جدید افغانستان
عربستان در اولین واکنش خود به اعلام تشکیل دولت جدید افغانستان از سوی طالبان، ابراز امیدواری کرد که تشکیل دولت طالبان باعث تحقق ثبات و برقراری امنیت در این کشور شود.

العالم-عربستان

«فیصل بن فرحان» وزیر خارجه عربستان سعودی روز چهارشنبه در نشست هیئت دولت درباره بررسی بحران افغانستان ابراز امیدواری کرد که تشکیل دولت موقت طالبان به تحقق ثبات و امنیت در افغانستان و کنار گذاشتن خشونت و افراط‌‌گرایی کمک کند.

وزیر خارجه سعودی تصریح کرد: امیدواریم که تشکیل دولت موقت در افغانستان گامی درست در مسیر تحقق امنیت و ثبات و اجتناب از خشونت و افراط‌گرایی و آینده‌ای درخشان باشد.

به گزارش خبرگزاری دولتی عربستان «واس»، فیصل بن فرحان تأکید کرد که عربستان بر حمایت از راه‌هایی که ممکن است افغانستان بر چالش‌های کنونی خود فائق آید، تأکید دارد.

«ذبیح‌الله مجاهد» سخنگوی طالبان دیروز در نشست خبری پس از گذشت 20 روز از تصرف کابل، دولت جدید افغانستان را اعلام کرد.

گفته می‌شود که در فهرست وزارت‌های دولت افغانستان، وزارت امور زنان به‌طور مشخص وجود ندارد.

سخنگوی طالبان اظهار داشت که در دولت آینده سعی خواهد شد از اقوام مختلف استفاده شود و همه اقشار در افغانستان نقش داشته باشند.

سخنگوی طالبان ضمن اعلام مسئولیت‌ها در دولت جدید اظهار داشت که «ملا هبت‌الله آخوندزاده» همچنان به‌عنوان رهبر طالبان باقی خواهد ماند و نام دولت جدید نیز «امارت اسلامی افغانستان» است.

تسنیم

0% ...

آخرین اخبار

کیفرخواست پرونده‌های شهادت رهبر معظم انقلاب و شهدای دانش‌آموز میناب صادر شد


نایب‌رئیس مجلس اعلای اسلامی شیعیان لبنان با وزیر امور خارجه دیدار کرد


بیانیه هیات دولت در پاسداشت رهنمودهای حکیمانه رهبر معظم انقلاب اسلامی


رئیس قوه قضاییه: پیام رهبر معظم انقلاب نقشه راه همه کارگزاران نظام است


رایزنی وزیران خارجه قطر و کویت در باره تحولات منطقه


​​​​​​​شمار قربانیان سیل در نپال از مرز 626 نفر گذشت


روزنامه لوموند: فعالیت بنادر اصلی اوکراین با تشدید حملات روسیه مختل شده است


ادعای ترامپ: بزرگترین معامله نفتی تاریخ جهان را با ونزوئلا انجام دادیم


ادامه حملات رژیم اسرائیل به جنوب لبنان


رایزنی وزیران خارجه عراق و عمان درباره تحولات منطقه