فیصل مقداد: آمریکا و ترکیه به اشغالگری و حمایت از تروریسم در سوریه پایان دهند

شنبه 20 شهريور 1400
18:36
فیصل مقداد: آمریکا و ترکیه به اشغالگری و حمایت از تروریسم در سوریه پایان دهند وزیر خارجه سوریه که میزبان فرستاده ویژه سازمان ملل در امور این کشور بود گفت که آمریکا و ترکیه باید حمایت از تروریسم را در سوریه متوقف کنند.

العالم - سوریه

«گیر پدرسون» فرستاده ویژه سازمان ملل در امور سوریه در صدر یک هیأت بعد از ظهر امروز شنبه با فیصل مقداد وزیر امور خارجه سوریه دیدار و گفت‌وگو کرد.

خبرگزاری رسمی سوریه (سانا) گزارش داد، طرفین در این دیدار وضعیت بین‌الملل به ویژه اوضاع منطقه را بررسی کردند. مقداد تأکید کرد که همه کشورها باید به حقوق بین‌الملل و منشور سازمان ملل احترام بگذارند.

وی گفت که همه کشورها نباید در امور سایر کشورها مداخله و برنامه‌های خارجی را علیه منافع و اراده ملتها تحمیل کنند؛ زیرا تجارب گذشته، شکست چنین روشهایی را ثابت کرده است.

مقداد همچنین تأکید کرد که باید به حاکمیت سوریه احترام گذاشت، مداخله خارجی در امور داخلی این کشور را رد کرد، به اشغالگری آمریکا و ترکیه پایان داد و نقض حاکمیت این کشور توسط واشنگتن و آنکارا و حمایت آنان از تروریسم را متوقف کرد.

وی ضمن انتقاد از رفتار غیر انسانی ترکیه در قطع آب یک میلیون شهروند در الحسکه، از سازمان ملل خواست که در برابر این تجاوزات سکوت نکند و موضعگیری کند.

مقداد همچنین درباره تأثیر تحریمهای ظالمانه آمریکا و غرب علیه ملت سوریه سخن گفت و تأکید کرد، این تحریمها، بخش درمان و بهداشت سوریه را در شرایط کرونا تحت فشار قرار داده است.

درباره کمیته بررسی قانون اساسی سوریه هم طرفین بر اهمیت تضمین عدم مداخله خارجی در فعالیت این کمیته تأکید و تصریح کردند، این کمیته باید با هدایت و مالکیت سوریه باشد.

0% ...

آخرین اخبار

رهبر انصارالله یمن: ما آغازگر جنگ نیستیم/ اسناد جنایات سعودی را در اختیار داریم


سردار طلایی‌نیک: ۲۰۰ شب حضور حماسی مردم، جهش قدرت اجتماعی در تکمیل قدرت نظامی و ملی بود


هشدار بقایی درباره عملیات‌های پرچم دروغین در منطقه


سردار ابن‌الرضا: آمریکا با فناوری دفاعی پیشرفته ایران به چالش کشیده شد


انهدام پنجاه و سومین فروند پهپاد MQ-9 آمریکا


ذوالقدر: تا به زیر کشیدن ترامپ و نتانیاهو، تنگه هرمز را نخواهیم گشود


فشار آمریکا به دولت عراق با اهرم دلار برای خلع سلاح مقاومت/ گروه های عراقی: انحصار سلاح منوط به پایان حضور نظامی آمریکاست


درخشش هنر و خلاقیت ایرانی در قلب ژنو؛ میزبانی سازمان جهانی مالکیت فکری از «میراث ایرانی و نوآوری آینده»


سردار نقدی: جزایر خلیج فارس در امنیت کامل؛ آماده پاسخ مقتدرانه هستیم


سردار اصانلو در پکن: اخراج آمریکا از غرب آسیا، پیش‌شرط تحقق صلح پایدار است