تبریک قالیباف به نمایش اقتدار و خودکفایی ناوگروه ارتش در پهنه اقیانوس اطلس

يکشنبه 21 شهريور 1400
09:46
 تبریک قالیباف به نمایش اقتدار و خودکفایی ناوگروه ارتش در پهنه اقیانوس اطلس رییس مجلس شورای اسلامی بازگشت ناوگروه ۷۵ ارتش جمهوری اسلامی را تبریک گفت و آن را نمایشی از اقتدار، خودکفایی و پیشرفت ارتش جمهوری اسلامی ایران عنوان کرد.

العالم ـ ایران ـ سیاسی

محمد باقر قالیباف در آغاز نشست جلسه علنی مجلس شورای اسلامی با تسلیت سالروز شهادت حضرت رقیه (س) گفت: بازگشت عزت‌مندانه ناوگروه ۷۵ نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران که در یک ماموریت بیش از ۴۵ هزار کیلومتر دریانوردی در پهنه اقیانوس اطلس و شرکت در یک ماموریت و مانور را به ملت شریف ایران و فرمانده کل قوا و فرماندهان ارتش جمهوری اسلامی عرض تبریک و تهنیت دارم .

رییس مجلس شورای اسلامی خاطر نشان کرد: این بازگشت نمایشی از اقتدار ، خودکفایی و پیشرفت ارتش جمهوری اسلامی ایران بود و نشان داد که هر موقع به مبانی ارزشی یعنی به خدا باوری و مردم باوری ایمان داشته باشیم می‌توانیم همه معادلات مستکبرین و دشمنان دین الهی را شکست دهیم. این پیروزی درخشان را به ملت عزیز عرض تبریک و تهنیت دارم.

هفتادوپنجمین ناگروه نیروی دریایی ارتش متشکل از ناوشکن ایرانی سهند و ناوبندر مکران پس از ۱۳۳ روز دریانوردی در دریاهای آزاد و اقیانوس‌ها و طی ۴۵ هزار کیلومتر، به آب‌های سرزمینی جمهوری اسلامی ایران رسید و مورد استقبال دو فروند شناور رزمی ناوتیپ سطحی از منطقه یکم نیروی دریایی و ۲ فروند جنگده شکاری پایگاه هوایی شهید عبدالکریمی نیروی هوایی ارتش مستقر در بندرعباس قرار گرفت.

این ناوگروه ۱۲ اردیبشهت ماه با هدف ارتقای اقتدار دریایی، تامین امنیت خطوط دریانوردی و تقویت دیپلماسی دریایی راهی مأموریت دریانوردی در اقیانوس هند، اطلس جنوبی و شمالی شد و با اهتزاز پرچم جمهوری اسلامی حامل پیام صلح و دوستی ملت بزرگ ایران بود.

0% ...

آخرین اخبار

شماری شهید و مجروح بر اثر حملات ارتش اشغالگر در باریکه غزه + فیلم


فصل زیتون در غزه: درختانی که در جنگ نابود شدند و خاطره‌ای که در این سرزمین ریشه دارد


دشمن اگر دوباره حماقت کند با پاسخی پشیمان‌کننده‌تر روبرو می‌شود


یمن تصاویر جدیدی از شکار نیروهای وابسته به سعودی منتشر کرد


انفجار یک فروند سوپر نفتکش متخلف در جنوب تنگه هرمز + فیلم


دبیر شورای عالی امنیت ملی: به هیچ وجه ذره‌ای از مواد هسته‌ای غنی شده از ایران خارج نخواهد شد / فرمانده ارتش پاکستان: به صراحت اعلام می‌کنیم مرز بین ایران و پاکستان باز است


قالیباف: حرف جدیدی نداریم؛ آمریکا باید شروط هفتگانه را اجرا کند


سردار جوانی در گفتگو با العالم: فناوری در اختیار داریم که پایگاه‌های آمریکا را دورتر از منطقه نیز هدف قرار دهیم


پزشکیان: تمام مشکلات منطقه از تشدید تنش تا اختلال در تنگه هرمز ناشی از خوی جنگ طلبی آمریکا


نماینده آمریکا: فرانسه اولین کشوری است که سقوط می‌کند