گروه متحد امارات در یمن خواستار مشارکت در روند سیاسی شد

دوشنبه 22 شهريور 1400
16:08
گروه متحد امارات در یمن خواستار مشارکت در روند سیاسی شد گروه موسوم به «المجلس الإنتقالی الجنوبی» وابسته به امارات در جنوب یمن در پاسخ به اظهارات فرستاده سازمان ملل متحد، خواستار مشارکت در تمامی مراحل روند سیاسی کشور شد.

العالم - یمن

گروه موسوم به «المجلس الإنتقالی الجنوبی»(شورای انتقالی جنوب یمن) در واکنش به اظهارات «هانس گراندبرگ» فرستاده سازمان ملل در امور یمن، بر ضرورت مشارکت این گروه در روند سیاسی یمن تأکید کرد.

این گروه در بیانیه‌ای تأکید کرد: «تحقق صلح در یمن تنها از طریق گوش فرا دادن به گروه‌های جنوبی محقق نمی‌شود بلکه باید آن‌ها را در تمامی مراحل سیاسی مشارکت داد».

در این بیانیه همچنین آمده است: «مشارکت جنوب یمن در روند سیاسی نیازمند اراده سازمان ملل برای تضمین صلح واقعی و دائمی است به گونه‌ای که تحقق این امر ممکن نیست مگر اینکه حرف و سخنان به فعل تبدیل شود».

در این بیانیه همچنین اشاره شده است که توافقنامه ریاض همچنان یک فرصت حقیقی برای روند صلح موفقیت‌آمیز تحت رهبری سازمان ملل متحد است به شرط آنکه هیأت مذاکره‌کننده مشترک به موجب این توافقنامه تشکیل شود.

در این بیانیه همچنین بر عدم پایبندی دولت هادی به تعهدات خود ذیل توافقنامه مذکور به ویژه بازگشت کابینه مشترک به عدن اشاره شده است.

روز جمعه گراندبرگ در سخنانی مقابل اعضای شورای امنیت سازمان ملل درباره وضعیت استان‌های جنوب یمن ابراز نگرانی کرد.

نوامبر ۲۰۱۹ دولت مستعفی یمن به ریاست «عبدربه منصور هادی» و شورای انتقالی جنوبی یمن توافقنامه ریاض را امضا کردند که به موجب آن کابینه جدید متشکل از اعضای دو طرف تشکیل شد اما بخش نظامی این توافقنامه همچنان با موانعی مواجه است.

به موجب این توافقنامه اعضای کابینه جدید وارد شهر عدن شدند اما پس از حملات در این شهر و اعتراضات مردمی، دوباره به ریاض بازگشتند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

لغو پروازهای ترکیه، قطر و کویت به فرودگاه ریاض


یمن: حامیان سعودی را شریک جنایات می‌دانیم


ضاحیه لبنان دوباره جان می گیرد؛ از زیر آوار تا رونق بازار + ویدئو


عراق حضور نظامی درمرزها را پس ازخروج نیروهای آمریکایی تقویت می کند+فیلم


ساخت راکتور پلیمریزاسیون بومی شد


اعتراض پاپ به احتمال پخش زنده اعدام یک نظامی سابق آمریکایی


جشنواره زیتون در نبطیه، روایت ایستادگی ریشه‌هایی که اشغال نمی‌تواند از خاک برکند+ فیلم


ولی نصر: روبیو تلاش می‌کند ایران هراسی را جایگزین تقابل اسلام و غرب کند


انفجار سوپرنفتکش متخلف پس از برخورد با مین در تنگه هرمز + فیلم


برنامه "عالمـْــکم"؛ ازجنجال ورود یک صهیونیست به مسجدالنبی تا خشم تل‌آویو از نوبل صلح ناوی پیلای+ ویدئو