کشف آلودگی جدید در واکسن آمریکایی فایزر در ژاپن

چهارشنبه 24 شهريور 1400
14:53
کشف آلودگی جدید در واکسن آمریکایی فایزر در ژاپن پس از جنجال آلودگی واکسن کرونای آمریکایی مدرنا در ژاپن، حالا دولت این کشور اعلام کرده که در پنج ویال حاوی واکسن کرونا شرکت آمریکایی فایزر در دو شهر نزدیک توکیو و همچنین استان اوزاکا، مواد خارجی پیدا شده است.

العالم ـ آمریکا

گزارش رسانه های ژاپنی به نقل از مقامات این کشور حاکی است در ویال های واکسن فایزر در شهرهای ساگامیهارا و کاماکورا هر دو در استان کاناگاوا و شهر ساکای در غرب ژاپن، ماده شناور سفید رنگ پیدا شده است.

آلودگی ها در سه محل واکسیناسیون در ساگامیهارا بین شنبه و سه شنبه، یک سایت در کاماکورا در روز یکشنبه و یک سایت در ساکای در روز سه شنبه کشف شد.

مقامات این شهرها گفتند که از دُزهای حاوی ماده خارجی استفاده نکرده اند، در حالی که به تجویز دُزهایی که فاقد این آلودگی بوده اند ادامه داده اند.

به گزارش ایرنا، ماه گذشته، وزارت بهداشت ژاپن استفاده از حدود ۱.۶۳ میلیون دُز واکسن کرونا ساخت شرکت مدرنا را پس از کشف مواد خارجی در ویال های متعدد متوقف کرد.

طبق آمار تا کنون نیمی از جمعیت ژاپن در برابر کرونا به طور کامل واکسینه شده اند.

0% ...

آخرین اخبار

برنامه والزیتون، درباره زنان ایرانی مقاومی است که با تلاش و اقدامات خود تاثیرات شگرفی در جامعه بر جای گذاشتند.


­صعود سه پله‌ای تیم ملی والیبال بانوان ایران در رده‌بندی جهانی


پیشرفت در مذاکرات انتقال گاز روسیه، گام مهم در تبدیل ایران به هاب انرژی


بازداشت ۳۰ سردسته و مزدور دشمن دخیل در کودتای دی


گسترش اقدامات جنایتکارانه رژیم صهیونیستی همزمان با توسعه پروژه شهرک‌سازی و محاصره قدس+فیلم


دیپلمات موریتانیایی؛سکان‌دار جدید سازمان همکاری اسلامی


قالیباف؛ اگر ما نفت نفروشیم، کسی نفت نخواهد فروخت


وزارت خارجه: «عملیات طرد اقتصادی» آمریکا علیه ایران مصداق تروریسم دولتی است


هراس نتانیاهوی جنایتکار از بادبادک های ساده!


خط و نشان سخنگوی وزارت دفاع برای دشمن با شگفتانه‌های نظامی