«دومینیک راب» معاون نخست وزیر و وزیر دادگستری انگلیس شد

چهارشنبه 24 شهريور 1400
19:24
«دومینیک راب» معاون نخست وزیر و وزیر دادگستری انگلیس شد «دومینیک راب» که تا پیش از این وزیر خارجه انگلیس بود به معاون نخست وزیر و وزیر دادگستری این کشور تغییر پست داده شد.

العالم - اروپا

«دومینیک راب» وزیر خارجه انگلیس در چارچوب طرح تعدیل کابینه این کشور، به معاون نخست وزیر و وزیر دادگستری این کشور تغییر پست داده شد.

با اینکه علت انجام این تغییرات در کابینه دولت انگلیس، هماهنگی بیشتر برای مبارزه با ویروس کرونا اعلام شده است، به‌نظر می‌رسد علت کنار گذاشته شدن راب، انتقادات تند علیه وی بابت اجرای عملیات خروج انگلیسی‌ها از افغانستان باشد.

در دور قبلی خانه‌تکانی در دولت انگلیس، راب و پتل به‌عنوان وزرای وفادار به جانسون بر سر کار خود باقی ماندند اما «مت هنکاک» از وزارت بهداشت کنار گذاشته شده و «ساجد جاوید» وزیر پیشین خزانه‌داری دولت انگلیس جایگزین او شد.

عصر امروز (چهارشنبه) گوین ویلیامسون پس از دیدار با نخست‌وزیر در پیامی توئیتری برکنار شدنش از وزارت آموزش را تأیید و از عملکرد دوساله خود دفاع کرد.

دقایقی بعد، «رابرت باکلند» وزیر دادگستری انگلیس نیز در پیامی توئیتری از برکناری خود از این مقام خبر داد.

0% ...

آخرین اخبار

اختلال در پروازهای ریاض و افزایش تنش‌ها در یمن


اقبال دانشجویان خارجی به تحصیل در ایران با وجود شرایط جنگی


۹ کشته در تیراندازی پنسیلوانیای آمریکا


شهادت ۸ فلسطینی در حملات هوایی رژیم اسرائیل به غزه


طوفان ایسایاس دو کشته برجای گذاشت


هشدار چین به آمریکا و متحدانش درباره اقدامات تجاری ضدپکن


مخالفت «برغوثی» با فرمان «محمود عباس» برای تعویق انتخابات مجلس قانونگذاری فلسطین


چین به ژاپن هشدار دوباره داد


«مرد ابدی» به چاپ ششم رسید


انتقاد بقائی از سکوت اروپا در قبال تحریم دیوان لاهه