طالبان ۱۲.۴ میلیون دلار از دارایی مقام‌های سابق افغانستان را توقیف کرد

چهارشنبه 24 شهريور 1400
21:24
طالبان ۱۲.۴ میلیون دلار از دارایی مقام‌های سابق افغانستان را توقیف کرد
بانک مرکزی افغانستان که در کنترل طالبان است، امروز (چهارشنبه) از توقیف حدود دوازده میلیون و ۴۰۰ هزار دلار پول نقد و طلا از مقام‌های دولتی سابق از جمله متعلق به امرالله صالح، معاون رئیس جمهوری سابق افغانستان خبر داد.

العالم - آسیا

به نقل از خبرگزاری رویترز، بانک مرکزی افغانستان در بیانیه‌ای گفت، این پول و طلاها در منازل مقام‌ها سابق دولتی نگهداری می‌شدند و علت این امر هنوز مشخص نیست.

موقعیت مکانی امرالله صالح مشخص نیست. او وعده داده است مقابل طالبان که ماه گذشته قدرت را به دست گرفت، مقاومت کند و طی روزهای گذشته یک عضو خانواده او گفت که طالبان برادر او به نام روح‌الله عزیزی را اعدام کرده است.

در یک بیانیه جداگانه، بانک مرکزی افغانستان از افغان‌ها خواست تا از پول افغانی استفاده کنند. این درخواست در بحبوحه رشد نگرانی‌هایی مطرح می‌شود مبنی بر اینکه بانک‌ها و شرکت‌های این کشور با کمبود نقدینگی به ویژه دلار که به شدت مورد استفاده است، مواجه شوند.

دو بانکدار افغان می‌گویند، بانک مرکزی افغانستان در اقدامی که نشان‌دهنده تلاش طالبان برای هدایت مجدد دارایی‌های متعلق به مقام‌های دولتی سابق است، طی روزهای گذشته بخشنامه‌ای به بانک‌های محلی داد و از آنها خواست تا حساب افراد سیاسی مرتبط با دولت قبلی را مسدود کنند.

ایسنا

0% ...

آخرین اخبار

بهای نفت در بازارهای جهانی کاهش یافت


وزارت بهداشت غزه: ماه گذشته بیشترین شمار مجروحان از زمان آتش‌بس ثبت شد


اولیانوف: غرب درباره انزوای روسیه خیال‌پردازی می‌کند


سقوط هواپیما در فلوریدا


سپاه: دو فروند نفتکش متخلف در مسیر غیر مجاز تنگه هرمز منفجر شدند


درگیری تازه مرزبانان پاکستان و افغانستان زیر سایه تداوم جدال دیپلماتیک


گزارش العالم از دادگاه رسیدگی به شکایات خانواده‌های قربانیان تجاوز آمریکا و اسرائیل+ فیلم 


۷۵ حمله هوایی و موشکی عربستان به یمن طی ۲۴ ساعت


تأکید سران عراق و مصر بر ضرورت پایان درگیری‌ها در منطقه


بازداشت جاسوس مراکز تولید قطعات موشک و پهپاد