فرانسه: آمریکا و استرالیا دروغ می‌گویند

شنبه 27 شهريور 1400
23:18
فرانسه: آمریکا و استرالیا دروغ می‌گویند وزیر خارجه فرانسه شامگاه شنبه در واکنش به توافق نظامی واشنگتن با کانبرا گفت که آمریکا و استرالیا دروغ می‌گویند.

العالم - اروپا

وزیر خارجه فرانسه در واکنش به توافق نظامی واشنگتن با کانبرا گفت که آمریکا و استرالیا دروغ می‌گویند.

به گزارش خبرگزاری فرانسه،‌ وی همچنین درباره فراخواندن سفیر این کشور در واشنگتن و کانبرا گفت که این موضوع عمق بحران را نشان می‌دهد.

وی همچنین هشدار داد که این توافق پیامدهایی را برای آینده پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو)‌به همراه خواهد داشت.

«ژان پی‌یِر تیبالت» سفیر فرانسه در استرالیا، روز جمعه در مصاحبه تندی، معاهده نظامی بین واشنگتن، لندن و کانبرا را «خیانت» و «اشتباهی بزرگ» توصیف کرد.

این مقام فرانسوی درباره تاریخ مطلع شدن رئیس جمهور فرانسه از قرارداد ساخت زیردریایی اتمی تحت معاهده همکاری میان استرالیا، آمریکا و انگلیس و لغو قراردادی مشابه میان پاریس و کانبرا گفت: «رئیس جمهور بعد از انتشار اخبار مربوطه در رسانه‌ها مطلع شد. بعد از آن تماسی تلفنی میان "فلورنس پارلی" وزیر دفاع فرانسه و "پیتر داتِن" همتای استرالیایی او صورت گرفت».

0% ...

آخرین اخبار

کودکان غزه با گرسنگی دست‌ و پنجه نرم می‌کنند +فیلم


سرلشکر ایزدی: فضاسازی‌ها و تبلیغات نمی‌تواند بر نتیجه میدان اثر بگذارد


تأکید وزیر خارجه عراق بر حمایت ثابت بغداد از آرمان فلسطین


قهرمانی تیم فوتبال ساحلی‌ ایران در تورنمنت بلاروس


گزارش العالم از خسارات حمله متجاوزانه آمریکا به اراک + فیلم


شهادت ۱۳ یمنی در حملات سعودی به تعز


عضو دفتر سیاسی حماس حمله به خبرنگاران را سیاستی برنامه‌ریزی‌شده خواند


آسمان بسته ریاض و غرش موشک‌ها یمن در جنوب


وزیر خارجه روسیه در راه تهران


سردار نقدی: پدر موشک‌های ایران آماده شلیک است