جزئیات اعترافات متهمان جنایت ترور الصماد

دوشنبه 29 شهريور 1400
08:56
نهاد اطلاع‌رسانی امنیتی یمن اعترافات گروهی از متهمان به قتل "صالح الصماد" رئیس سابق شورای عالی سیاسی را lمنتشر کرد که طی آن، محکومان به ارتباط‌شان با یک افسر اطلاعاتی امارات برای هماهنگ کردن عملیات ترور اذعان کردند.

العالم- یمن

به گزارش العالم، مقامات قضایی یمن، صبح شنبه حکم اعدام 9 تن از افراد محکوم‌شده در پرونده ترور صالح الصماد، رئیس پیشین شورای عالی سیاسی یمن را اجرا کردند.

بعد از آنکه دادگاه جزایی ویژه در صنعا مشارکت‌کنندگان و طراحان ترور الصماد را به اعدام محکوم کرد، نهاد اطلاع‌رسانی امنیتی وزارت کشور یمن اعترافات باندی را که با کشورهای متجاوز برای این جنایت همدست بود، منتشر کرد.

متهمان تأکید کردند که تراشه‌های الکترونیکی را در جیب یکی از همراهان شهید الصماد در جریان نشست‌شان در دانشگاه الحدیده قرار دادند و هنگام خروج شهید الصماد از دانشگاه، با ائتلاف متجاوز تماس گرفته شد و هواپیماهای ائتلاف او را تحت تعقیب و هدف قرار دادند.

آنها همچنین تأکید کردند که با یک افسر اماراتی به نام "ابوطیر" در تماس بودند و با او اجرای عملیات ترور الصماد را هماهنگ می‌کردند و همچنین از او پولی برای مشارکت در این ترور دریافت کرده بودند.

صالح الصماد در 19 آوریل 2018 در حمله هوایی ائتلاف سعودی با یک پهپاد در شهر الحدیده (غرب یمن) شهید شد.

کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

ادعای ترامپ: بزرگترین معامله نفتی تاریخ جهان را با ونزوئلا انجام دادیم


ادامه حملات رژیم اسرائیل به جنوب لبنان


رایزنی وزیران خارجه عراق و عمان درباره تحولات منطقه


سرلشکر رضایی: تاکیدات امروز رهبر معظم انقلاب روشن و غیرقابل تفسیر است‏


نیروی دریایی سپاه: تسلط رزمندگان اسلام بر آبراه راهبردی تنگه هرمز کاملا قاطع است


قالیباف: پیام رهبر معظم انقلاب، نصب العین تمام مسئولان کشور است


عراقچی: نهضت خونخواهی رهبر شهید ادامه خواهد داشت


پزشکیان: ایران برنده تفاهم اسلام‌آباد است/ توافق اعضای شعام دستاوردی بزرگ و استثنایی


شیخ نعیم قاسم دبیر کل حزب الله لبنان: مسئله فلسطین باید محور وحدت امت اسلام باشد


اردوغان: اسرائیل به جنگ افروزی اعتیاد دارد