گوترش: آمریکا و چین اختلافاتشان را پیش از وقوع جنگ سرد حل و فصل کنند

دوشنبه 29 شهريور 1400
11:34
گوترش: آمریکا و چین اختلافاتشان را پیش از وقوع جنگ سرد حل و فصل کنند آنتونیو گوترش درباره وقوع جنگ سرد میان آمریکا و چین هشدار داد.

العالم - آمریکا

به گزارش العالم به نقل از آسوشیتدپرس، آنتونیو گوترش، دبیرکل سازمان ملل متحد، در مصاحبه با خبرگزاری آسوشیتدپرس درباره وقوع جنگ سرد میان آمریکا و چین هشدار داد. علت این هشدار از سوی دبیرکل سازمان ملل بدتر شدن تنش‌ها بین این دو قدرت جهانی است. او خواستار اجتناب از وقوع یک جنگ سرد جدید شد که می‌تواند خطرناکتر از جنگ سرد پیشین باشد.

گوترش همچنین در ادامه اعلام کرد: شرایطی که در حال شکل گیری است به ما نشان می‌دهد دو کشور کاملا متضاد وجود دارند که برای جهان خطرناک هستند. خطرات متعدد هستند و شامل ایجاد و ظهور دو دکترین نظامی متضاد و استراتژی‌های توسعه هوش مصنوعی می‌شود.

وی افزود: فکر می‌کنم باید از وقوع یک جنگ سرد جدید جلوگیری کرد، چون جنگ سرد قبلی را خیلی راحت‌تر مدیریت کردیم اما امروز اوضاع پیچیده‌تر است.

0% ...

آخرین اخبار

وزارت بهداشت غزه: ماه گذشته بیشترین شمار مجروحان از زمان آتش‌بس ثبت شد


اولیانوف: غرب درباره انزوای روسیه خیال‌پردازی می‌کند


سقوط هواپیما در فلوریدا


سپاه: دو فروند نفتکش متخلف در مسیر غیر مجاز تنگه هرمز منفجر شدند


درگیری تازه مرزبانان پاکستان و افغانستان زیر سایه تداوم جدال دیپلماتیک


گزارش العالم از دادگاه رسیدگی به شکایات خانواده‌های قربانیان تجاوز آمریکا و اسرائیل+ فیلم 


۷۵ حمله هوایی و موشکی عربستان به یمن طی ۲۴ ساعت


تأکید سران عراق و مصر بر ضرورت پایان درگیری‌ها در منطقه


بازداشت جاسوس مراکز تولید قطعات موشک و پهپاد


آژیر خطر در جنوب عربستان به صدا در آمد