تصاویری از دیدار و گفتگوی وزیرامور خارجه جمهوری اسلامی ایران با کمیسر عالی ملل متحد در امور پناهندگان

سه شنبه 30 شهريور 1400
07:52
وزیر خارجه جمهوری اسلامی ایران در دیدار با کمیساریای عالی سازمان ملل برای پناهندگان، با اشاره به میزبانی ایران از میلیون‌ها پناهجو، بر نیاز به نقش فعال‌تر سازمان ملل در وضعیت انسانی وخیم افغانستان تاکید کرد.

العالم - ایران

«سعید خطیب‌زاده» سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران بامداد سه‌شنبه از دیدار «حسین امیرعبداللهیان» وزیر خارجه ایران با «فیلیپو گراندی» کمیساریای عالی سازمان ملل برای پناهندگان در نیویورک خبر داد.

خطیب‌زاده در صفحه توئیتر خود نوشت:‌ «امیرعبداللهیان در جریان دیدار با گراندی، بر نیاز به نقش فعال‌تر کمیساریای عالی سازمان ملل برای پناهندگان جهت رسیدگی به وضعیت انسانی وخیم افغانستان و شرایط آوارگان افغان تاکید کرد».

وی در ادامه توضیح داد: «ایران به عنوان میزبان میلیون‌ها پناهجو، انتظار کمک‌ها و حمایت‌های بین‌المللی را دارد».

در این نشست، علاوه بر امیرعبداللهیان و خطیب‌زاده، «مجید تخت‌روانچی» نماینده ایران در سازمان ملل نیز حضور داشت.

پیش از این، وزیر خارجه جمهوری اسلامی ایران با اشاره به سفر چهار روزه خود به نیویورک برای شرکت در مجمع عمومی سازمان ملل، گفت دیدار با مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا، دبیر کل سازمان ملل و وزرای خارجه فرانسه و انگلیس در برنامه او قرار دارد.

امیرعبداللهیان شامگاه دوشنبه برای شرکت در هفتاد و ششمین نشست مجمع عمومی سازمان ملل متحد در رأس هیأتی وارد نیویورک شد و مورد استقبال تخت‌روانچی قرار گرفت.

خطیب‌زاده روز یکشنبه درباره سفر حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه به نیویورک و نشست وزرای خارجه ۱+۴ در نیویورک گفته بود: آقای امیرعبداللهیان فردا (دوشنبه) برای شرکت در نشست مجمع عمومی سازمان ملل عازم نیویورک خواهد بود و تا الان حدود ۴۵ ملاقات دوجانبه با وزرای خارجه کشورهای مختلف از قاره‌های مختلف خواهد داشت.

سخنگوی وزارت خارجه بیان کرد: درباره نشست وزرای خارجه ۱+۴ باید تأکید کنم اگر ببینیم این ملاقات می‌تواند در مسیر آن‌چه گفتیم، یعنی مذاکره سودمند باشد، تصمیم آن را اتخاذ خواهیم کرد. الان تصمیمی اتخاذ نکرده‌ایم و باید ببینیم موضوع جلسه چه می‌تواند باشد و بعد براساس آن تصمیم بگیریم.

0% ...

آخرین اخبار

اعترافات تکان‌دهنده نظامیان ارتش اشغالگر درباره بمباران بدون هشدار ساختمان‌های مسکونی غزه


سرتیپ یحیی سریع: ۱۱۹ حمله هوایی و موشکی عربستان به یمن طی ۲۴ ساعت


انفجار مرگبار در الجلیل؛ نقشه رژیم اسرائیل برای ماندن طولانی مدت در سرزمین اشغالی


برغوثی: رژیم اسرائیل در تحمیل روایت خود از جنگ شکست خورده است


حقوق بشر یمن خواستار اجرای تحقیقات بین‌المللی درباره جنایت علیه یمن شد


هشدار بارزانی به گروهک‌های تروریستی در مورد اقدام علیه ایران


اظهارات روبیو در آتن احیای جنگ تمدن‌ها است


طنین نغمه‌های ایرانی در رم / روایت تلاش زنان کشاورز در نمایشگاه جهانی فائو


نماینده پارلمان لبنان: حزب‌الله بخشی از معادله تنگه هرمز و باب‌المندب است


دریادار بمانی: ضربات مهلکی به نیروی دریایی آمریکا زدیم