شادی کودکان یمنی از ورود نیروهای انصارالله به یک شهر راهبردی+فیلم

چهارشنبه 31 شهريور 1400
11:21
موفقیت میدانی اخیر نیروهای ارتش و کمیته‌های مردمی یمن در به دست گرفتن کنترل یک شهر راهبردی در استان «شبوه» با شادی کودکان یمنی روبه‌رو شد.

العالم - یمن

نیروهای ارتش و کمیته‌های مردمی یمن سه‌شنبه (دیروز) موفق شدند کنترل شهرهای «بیحان» و «عین» در استان «شبوه» (تقریبا در جنوب شرقی یمن) را به دست بگیرند.

بیحان حدود دویست کیلومتر با «عتق» مرکز استان شبوه فاصله دارد و از آنجایی که این شهر در مسیر اصلی میان استان‌های نفت خیز شبوه و «مأرب» قرار دارد، دارای اهمیت راهبردی بالایی است.

وب‌سایت «الخبر الیمنی» در همین ارتباط فیلمی را منتشر کرد که نشان می‌دهد کودکان شهر بیحان سوار بر خودروهای نظامی نیروهای ارتش و کمیته‌های مردمی یمن شده‌اند و برای نشان دادن شادی خود از ورود نیروهای مذکور و اخراج نیروهای وابسته به ائتلاف سعودی، شعارهایی سر می‌دهند (بخش اول ویدئو).

منابع محلی اعلام کردند، نیروهای صنعاء وضعیت امنیتی این شهر را در کنترل دارند و اهالی از ورود این نیروها مسرور هستند.

اخیرا اعلام شد، شبه‌نظامیان حزب الاصلاح همسو با دولت مستعفی یمن قصد دارند نیروهای بیشتری برای حفاظت از چاههای نفتی به شهرستان بیحان اعزام کنند که این مسأله با واکنش قبائل این منطقه مواجه شد

فارس

کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

راهپیمایی مردم بحرین در حمایت از علمای بازداشت‌ شده + فیلم


آبگرفتگی چادرهای آوارگان غزه در پی بارش شدید باران+فیلم


ادعای ترامپ: اجازه دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای را نخواهیم داد


دستور وزیر کشور به استانداران ۶ استان در پی هشدار قرمز هواشناسی


رویترز: سوریه نیروی نظامی به عربستان اعزام می‌کند


هشدار سیلاب در تهران/ بارش های سیل آسا و هشدار قرمز بارندگی برای ۵ استان


قطر: با واشنگتن برای مهار تنش‌ها در منطقه همکاری کردیم/امیدواریم توافق حاصل شود


حمله موشکی روسیه به پایتخت اوکراین


حمله هوایی عربستان به بازاری در استان تعز یمن با ۳۰ شهید و دهها زخمی


انهدام پهپاد «ام کیو ۹» دشمن با پدافند ارتش