اطلاعات آمریکا و سعودی آخرین برگ سوخته خود را در مأرب رو کردند

چهارشنبه 31 شهريور 1400
17:24
اطلاعات آمریکا و سعودی آخرین برگ سوخته خود را در مأرب رو کردند
استاندار مأرب ضمن اعلام اینکه سازمان اطلاعات آمریکا و عربستان سعودی آخرین برگ خود را در نبرد مأرب رو کرده‌اند از مردم این استان خواست، به گروهک‌های تروریستی داعش و القاعده اجازه نفوذ ندهند.

العالم - یمن

«علی طعیمان» استاندار مأرب از مردم شهر «حریب» (در استان مارب یمن) خواست مانع از نفوذ عناصر گروهک‌های تروریستی داعش و القاعده و مزدوران ائتلاف آمریکایی-سعودی به این منطقه شوند.

بر اساس گزارش «سبأ»، وی گفت، ائتلاف آمریکایی-سعودی پس از شکست‌های اخیر بنا دارد صدها عنصر تروریستی را به سمت ساخت پادگان و ایجاد پایگاه‌‌‌های نظامی در مناطق مختلف حریب سوق دهد.

طعیمان تأکید کرد، ائتلاف سعودی هزاران عنصر تکفیری را به این استان آورده و از آنها در تعدادی از آنها را در استان‌های جنوبی شرقی بکار گرفته تا در تلاشی مأیوسانه، جلوی پیشروی نیروهای صنعاء را بگیرد.

وی ضمن اشاره به جنایات متعدد این گروهک‌های تروریستی در استان مأرب، بر ضرورت همبستگی مردمی برای مقابله تأکید کرد.

طعیمان در پایان گفت، سازمان اطلاعات آمریکا و سعودی در پی اتمام تمام گزینه‌ها و پس از آنکه اهالی مأرب حقیقت پروژه مخرب آنها را فاش کرده‌اند، آخرین برگ سوخته خود را در نبرد مأرب رو کردند و این برگ همان عناصر القاعده و داعش است.

منابع یمنی، ظهر امروز (چهارشنبه)، گزارش دادند که ارتش و کمیته‌های مردمی یمن، شهرستان «حریب» در جنوب مأرب را تحت کنترل خود درآورده‌اند.

پایگاه خبری «المشهد الیمنی» -همسو با دولت مستعفی یمن- در این خصوص گزارش داد که ارتش صنعاء پس از نبردی سنگین با نیروهای دولت مستعفی بر مرکز شهرستان حریب مسلط شده است.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

مقام فلسطینی: پیکر هشت هزار نفر در نوار غزه زیر آوار است


قطر: اسرائیل به دنبال جنگ است ، نه صلح


4 مدال در آغاز روز سوم بازی‌های پاراآسیایی 2026


حمله عربستان به قایق‌های ماهیگیری در تعز، هشت کشته برجای گذاشت


در صورت هدف قرار گرفتن زیرساخت‌های ما، کابل‌های اینترنتی در تنگه هرمز هدف قرار می‌گیرد


عراقچی: سه دور مذاکره کردیم که همگی به جنگ ختم شد؛ هسته‌ای بهانه است


سخنگوی سپاه پاسداران: تنگه هرمز همچنان بسته می‌ماند


شماری شهید و مجروح بر اثر حملات ارتش اشغالگر در باریکه غزه + فیلم


فصل زیتون در غزه: درختانی که در جنگ نابود شدند و خاطره‌ای که در این سرزمین ریشه دارد


دشمن اگر دوباره حماقت کند با پاسخی پشیمان‌کننده‌تر روبرو می‌شود