مقام آمریکایی: جهان باید رویکردی متحد در مقابل طالبان داشته باشد

پنج‌شنبه 1 مهر 1400
05:28
مقام آمریکایی: جهان باید رویکردی متحد در مقابل طالبان داشته باشد سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا گفت: جهان باید رویکردی متحد در مقابل طالبان داشته باشد.

العالم-آمریکا

ند پرایس سخنگوی وزارت خارجه آمریکا روز چهارشنبه به وقت محلی افزود: در مورد مبارزه با تروریسم، کمک و دسترسی های بشر دوستانه، خروج امن کسانی که می خواهند افغانستان را ترک کنند و دولت فراگیر، گروه طالبان باید یک پیام متحد از سوی جامعه جهانی دریافت کند.
وی اضافه کرد: دیدار گروه ۲۰ در مجمع عمومی سازمان ملل به پیشبرد این تلاش کمک کرد.
این درحالی است که آنتونیو گوترش دبیرکل سازمان ملل، بر ضرورت ایجاد سازوکارهایی برای تزریق پول نقد به اقتصاد افغانستان برای جلوگیری از فروپاشی آن و در نتیجه خروج گسترده پناهندگان و بی ثباتی کل منطقه، تاکید کرد.
دبیر کل سازمان ملل تاکید کرد که سازمان ملل باید شرایطی را فراهم کند تا طالبان از برخی تحریم ها معاف شده و کمک های بشردوستانه در افغانستان به نحوی موثر توزیع شوند.
گوترش گفت: من درخواست کرده ام تا برخی از معافیت ها برای ممکن ساختن جنبه های عملیاتی صادر شوند. لازم خواهد بود تا بنا به دلایل عملیاتی برخی معافیت ها در مورد برخی از تحریم ها اعمال شوند تا زمینه های مورد نیاز برای توزیع موثر کمک های بشردوستانه فراهم گردد.

این دیپلمات پرتغالی افزود که بر عهده شورای امنیت است تا در نظر بگیرد که تدوین نقشه راه سازمان ملل برای صدور معافیت ها لازم است یا خیر.

ایرنا

0% ...

آخرین اخبار

پزشکیان زادروز سلطان عمان را تبریک گفت


آیا دولت لبنان دست از توهم شکست برمی دارد؟


غزه فقط یک عدد نیست... وقتی حافظه انسان به آزمون وجدان تبدیل می‌شود


کمالوندی: منافع ملی را از طریق دیپلماسی یا در صحنه‌های نبرد پیگیری خواهیم کرد


اعمال مدیریت ایرانی بر تنگه هرمز هر روز محکم‌تر می‌شود


جنایت مدرسه میناب در محاکم خارجی پیگیری حقوقی می‌شود


طرح ساخت ۲۰ هزار مگاوات برق هسته‌ای با قدرت ادامه می‌یابد


یحیی سریع: فرودگاه‌های عربستان در تیررس نیروهای مسلح یمن هستند


همت بلند و پشتکار لازمه رسیدن به قله موفقیت است


محمد علی الحوثی: جنایات متجاوزان پیروزی برایشان نمی‌آورد