شهادت جوان فلسطینی در اثر تیراندازی نظامیان رژیم اسرائیل

جمعه 2 مهر 1400
20:00
شهادت جوان فلسطینی در اثر تیراندازی نظامیان رژیم اسرائیل
یکی از هشت جوان فلسطینی که در اثر تیراندازی مستقیم نظامیان رژیم اسرائیل در شهر نابلس زخمی شده بودند، به شهادت رسید.

العالم - فلسطین اشغالی

رسانه های فلسطینی از شهادت یک جوان فلسطینی 28 ساله در کرانه باختری در اثر تیراندازی نظامیان رژیم صهیونیستی خبر دادند.

خبرگزاری شهاب فلسطین جمعه شب اعلام کرد که «محمد علی خبیصه» که در «جبل صبیح» واقع در شهرک «بیتا» حین مقابله با اشغالگران صهیونیست از ناحیه سر هدف قرار گرفته بود، به شهادت رسیده است.

شهرک بیتا در جنوب شهر نابلس واقع در کرانه باختری قرار دارد. امروز نظامیان رژیم صهیونیستی بار دیگر به منطقه جبل صبیح که این رژیم به دنبال ایجاد شهرک صهیونیست نشین در این منطقه هستند، هجوم آوردند و فلسطینی های ساکن این منطقه به مقابله با این اشغالگران پرداختند.

در این حمله، هشت نفر از فلسطینی‌ها دچار مصدومیت در اثر شلیک مستقیم گلوله جنگی شده‌اند که شهید علی خبیصه بر اثر شدت جراحات وارده به درجه شهادت نائل شده است.

خبرگزاری شهاب گزارش داد که در درگیری‌های امروز بین جوانان فلسطینی با اشغالگران صهیونیست ده ها تن بر اثر استنشاق گاز اشک آور مصدوم شده اند.

پیش تظاهرات و همبستگی فلسطینی های منطقه جبل صبیح رژیم صهیونیستی را مجبور کرده بود از این منطقه عقب نشینی کند.

تسنیم

0% ...

آخرین اخبار

وزیر دفاع: به تولید موشک و پهپاد شتاب می‌دهیم


هشدار قالیباف به دولت‌های منطقه


بقائی خطاب به رئیس‌جمهور فرانسه: آقای ماکرون! استاندارد دوگانه قابل دفاع نیست


کودکان غزه با گرسنگی دست‌ و پنجه نرم می‌کنند +فیلم


سرلشکر ایزدی: فضاسازی‌ها و تبلیغات نمی‌تواند بر نتیجه میدان اثر بگذارد


تأکید وزیر خارجه عراق بر حمایت ثابت بغداد از آرمان فلسطین


قهرمانی تیم فوتبال ساحلی‌ ایران در تورنمنت بلاروس


گزارش العالم از خسارات حمله متجاوزانه آمریکا به اراک + فیلم


شهادت ۱۳ یمنی در حملات سعودی به تعز


عضو دفتر سیاسی حماس حمله به خبرنگاران را سیاستی برنامه‌ریزی‌شده خواند