آلمان برای تجدید توافق هسته‌ای اعلام آمادگی کرد

شنبه 3 مهر 1400
03:02
آلمان برای تجدید توافق هسته‌ای اعلام آمادگی کرد فرانک والتر اشتاین مایر رییس جمهوری آلمان جمعه شب در مجمع عمومی سازمان ملل گفت: ما آماده تجدید توافق هسته‌ای (برجام) هستیم و از ایران می‌خواهیم که در اسرع وقت به طور جدی به مذاکرات (وین) بازگردد.

العالم-اروپا

وب سایت ریاست جمهوری آلمان، اشتاین مایر در سخنرانی خود در هفتاد و ششمین مجمع عمومی سازمان ملل تصریح کرد: من با مواضع نزدیکترین شریک خود فرانسه موافقم، ما به یک سیاست خارجی و امنیتی مشترک قوی نیاز داریم.

اشتاین مایر در ادامه افزود: فقط یک اروپای قوی می‌تواند از دیگران بخواهد تا نقش خود را در زمینه صلح بین‌المللی ایفا کنند.

وی تصریح کرد، فقط یک اروپای قوی می‌تواند در مورد چین هر دو کار را همزمان انجام دهد. یعنی همکاری با چین که برای منافع متقابل ضروری است و در عین حال از پکن بخواهد که احترام به حقوق بشر و حقوق بین‌الملل و منافع مشروع همسایگان خود را رعایت کند.

رییس جمهوری آلمان تاکید کرد، هنگامی که به چالش‌های جهانی و پرسش‌های بزرگ بشریت فکر می‌کنیم، مسئولیت قدرت‌های بزرگ از جمله اروپایی‌ها، بسیار سنگین‌تر می‌شود.

0% ...

آخرین اخبار

پاراآسیایی ناگویا؛ تیم ملی پاراتکواندو ایران قهرمان شد


وزیر دفاع: هوافضای سپاه و پدافند ارتش اولویت هستند


بقائی: آمریکا خود مسبب ناامنی و آشوب موجود در منطقه است


به هرگونه اشتباه عملیاتی دشمن پاسخ می‌دهیم


پوتین در دیدار با ویتکاف: روسیه آماده کمک به حل‌وفصل مناقشه ایران و آمریکا است


نمایندگان مجلس مصر طرح مداخله نظامی در یمن را به تعویق انداختند


سردار شکارچی: ترامپ و نتانیاهو در سراشیبی سقوط قرار دارند


سرلشکر ایزدی: توان دفاعی ایران فراتر از توان تهاجمی دشمن است


شرکت ایرانی اراک ۶۰ سال پیش‌پیشرو در صنعت تولید تجهیزات


حمایت ترامپ از نتانیاهو: برد انتخاباتی یا مشکلی تازه برای نخست‌وزیر "اسرائیل"؟