وزیر خارجه عمان: هدف ما پایان دادن به جنگ در یمن است

سه شنبه 6 مهر 1400
12:21
وزیر خارجه عمان: هدف ما پایان دادن به جنگ در یمن است وزیر خارجه عمان تأکید کرد که این کشور با عربستان سعودی و فرستادگان سازمان ملل و آمریکا در امور یمن به منظور پایان بخشیدن به جنگ در این کشور در تماس است.

العالم - یمن

«بدر البوسعیدی» وزیر خارجه عمان دوشنبه شب (دیشب) در سخنانی که از طریق ویدئوکنفرانس در هفتاد و ششمین دور نشست مجمع عمومی سازمان ملل پخش شد، گفت که مسقط برای پایان جنگ در یمن، مبارزه با تروریسم و حمایت از آشتی در افغانستان تلاش می‌کند.

وی بر حق فلسطینیان برای تشکیل دولت مستقل فلسطین در مرزهای سال ۱۹۶۷ تأکید کرد.

بنابر گزارش وبگاه «الخلیج اونلاین»، البوسعیدی همچنین پایبندی عمان به حسن همجواری و عدم دخالت در امور دیگر کشورها را مورد تأکید قرار داد.

وی تصریح کرد که عمان با عربستان سعودی ، «هانس گراندبرگ» فرستاده سازمان ملل ، «تیموتی لیندرکینگ» فرستاده آمریکا در امور یمن و طرف‌های یمنی برای پایان دادن به جنگ در این کشور در تماس است.

وزیر خارجه عمان همچنین گفت که هدف این کشور پایان دادن به جنگ در یمن از طریق برقراری آتش‌بس دائمی و فراگیر و ازسرگیری کامل تلاش‌های انسانی است.

البوسعیدی درباره ایران نیز ابراز امیدواری کرد که مذاکرات وین درباره برجام به توافق مورد نظر همه طرف‌ها منتهی شود.

وی همچنین ابراز امیدواری کرد که طرف‌های افغانستانی برای آشتی و اولویت دادن به منافع عالی ملت تلاش کنند.

عمان با توجه به روابط خوب با طرف‌های بحران یمن، نقش مهمی در این پرونده ایفا می‌کند و پیشتر مسقط میزبان گفت‌وگوهای مسئولان منطقه‌ای و بین‌المللی در این خصوص بوده است.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

اعترافات تکان‌دهنده نظامیان ارتش اشغالگر درباره بمباران بدون هشدار ساختمان‌های مسکونی غزه


سرتیپ یحیی سریع: ۱۱۹ حمله هوایی و موشکی عربستان به یمن طی ۲۴ ساعت


انفجار مرگبار در الجلیل؛ نقشه رژیم اسرائیل برای ماندن طولانی مدت در سرزمین اشغالی


برغوثی: رژیم اسرائیل در تحمیل روایت خود از جنگ شکست خورده است


حقوق بشر یمن خواستار اجرای تحقیقات بین‌المللی درباره جنایت علیه یمن شد


هشدار بارزانی به گروهک‌های تروریستی در مورد اقدام علیه ایران


اظهارات روبیو در آتن احیای جنگ تمدن‌ها است


طنین نغمه‌های ایرانی در رم / روایت تلاش زنان کشاورز در نمایشگاه جهانی فائو


نماینده پارلمان لبنان: حزب‌الله بخشی از معادله تنگه هرمز و باب‌المندب است


دریادار بمانی: ضربات مهلکی به نیروی دریایی آمریکا زدیم