وزیر جنگ تل‌آویو با اعضای لابی آمریکایی، علیه ایران رایزنی کرد

يکشنبه 11 مهر 1400
19:59
وزیر جنگ تل‌آویو با اعضای لابی آمریکایی، علیه ایران رایزنی کرد وزیر جنگ رژیم صهیونیستی با اعضای ارشد اندیشکده «بنیاد یهودی امور امنیت ملی» واشنگتن که به تل‌آویو رفته‌اند، دیدار و علیه ایران رایزنی کرد.

العالم - فلسطین اشغالی

رسانه‌های رژیم صهیونیستی از دیدار یکشنبه (امروز) وزیر جنگ رژیم صهیونیستی با اعضای اندیشکده آمریکایی حامی این رژیم در تل‌آویو خبر دادند.

روزنامه صهیونیستی «جروزالم پست» گزارش داد، بنی گانتز وزیر جنگ این رژیم با اعضای ارشد اعزامی اندیشکده آمریکایی «بنیاد یهودی امور امنیت ملی» به تل‌آویو دیدار و علیه ایران رایزنی کرد.

طبق این گزارش، وزیر جنگ رژیم صهیونیستی در این دیدار درباره اهمیت توافقات سازش عادی سازی این رژیم با برخی کشورهای عربی صحبت کرد.

روزنامه صهیونیستی جروازلم پست همچنین خبر داد که بنی گانتز همچنین با اعضای این اندیشکده مستقر در پایتخت آمریکا، درباره «چندین چالش از قبیل ایران» هم رایزنی کرد.

طبق گزارش این رسانه صهیونیستی، «بنیاد یهودی امور امنیت ملی» یک «لابی و اندیشکده حامی اسرائیل است».

رایزنی وزیر جنگ تنها دارنده سلاح اتمی در منطقه غرب آسیا علیه ایران در شرایطی انجام شده که طی هفته‌های اخیر رژیم صهیونیستی بارها ادعاهای درباره برنامه هسته‌ای صلح آمیز ایران مطرح کرده است.

چندی قبل نفتالی بنت نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در سخنرانی برای نشست مجمع عمومی سازمان ملل مدعی شده بود که برنامه هسته‌ای ایران، «همه خطوط قرمز را نقض کرده است».

ادعاها درباره برنامه هسته‌ای ایران در شرایطی مطرح شده که روز یکشنبه (امروز) مدیر اداره کل اطلاعات ارتش رژیم صهیونیستی ادعاهای پیشین دیگر مقام‌های صهیونیست درباره فاصله اندک جمهوری اسلامی ایران با ساخت بمب اتم را رد کرد.

«تمیر هایمن» در مصاحبه با خبرگزاری «والا» به طور علنی اعلام کرد که ایران به هیچ عنوان به سطح اورانیوم غنی‌شده مورد نیاز برای ساخت یک سلاح اتمی نزدیک نشده است.

0% ...

آخرین اخبار

پیام تبریک فرمانده کل سپاه به مناسبت افتخارآفرینی تیم ملی المپیاد نجوم و اخترفیزیک


یحیی سریع: درهم کوبیدن آرامکو با موشک و پهپاد؛ ضربات دردناک در راه است


سخنگوی سپاه: جنگ آمریکا با ایران است یا با مردم آمریکا؟


ناکامی عملیات پیشروی نیروهای وابسته به عربستان در استان جوف


دولت، گزینه‌های وزارت دفاع و اطلاعات را تا پایان مهرماه معرفی می‌کند


فرسایش فراتر از میدان نبرد؛ بررسی ابعاد مخفی و آشکار خسارت‌های رژیم اسرائیل از آغاز جنگ غزه+ فیلم


حمله هوایی سعودی‌ها به استان تعز یمن؛ شهید و زخمی شدن غیرنظامیان از جمله زنان و کودکان


یمن؛ اصابت مهاجران آفریقایی بر اثر تیراندازی مرزبانان سعودی پس از بازداشت آنان در صعده + فیلم


جمهوری اسلامی ایران دوباره قهرمان المپیاد نجوم و اخترفیزیک شد


بمباران مجدد صنعاء توسط جنگنده‌های سعودی