استعفای تمامی وزرای کابینه ژاپن

دوشنبه 12 مهر 1400
04:51
استعفای تمامی وزرای کابینه ژاپن «یوشیهیده سوگا» نخست وزیر ژاپن و دیگر وزرای کابینه وی به صورت دسته جمعی از سمت خود استعفا کردند تا راه را برای تشکیل دولت جدید باز کنند.

العالم - آسیا

یوشیهیده سوگا نخست وزیر مستعفی ژاپن به همراه همه وزرای کابینه به صورت دسته جمعی از سمت خود استعفا کردند تا راه برای تشکیل دولت جدید به رهبری «فومیو کیشیدا» هموار شود.

فومیو کیشیدا که قبلا وزیر خارجه ژاپن بود هفته گذشته در انتخابات رهبری حزب حاکم این کشور پیروز شد و قرار است به زودی به عنوان نخست وزیر جدید سوگند یاد کند.

سوگا در سپتامبر سال ۲۰۲۰ به عنوان نخست‌وزیر ژاپن منصوب شد و تنها یک سال در این سمت فعالیت داشت و سپس استعفا کرد.

طبق گزارش آسوشیتدپرس، کیشیدا به عنوان رهبر جدید حزب لیبرال دموکرات به طور قطع روز دوشنبه (۱۲ مهر ماه) در پارلمان ژاپن که کنترل آن برعهده حزب لیبرال دموکرات و حزب ائتلافی است، به عنوان نخست‌وزیر بعدی ژاپن تعیین می‌شود.

خبرگزاری کیودو با گزارش استعفای سوگا نوشت، نخست‌وزیر بعدی این کشور با چالشهایی چون رسیدگی به اقتصاد آسیب‌دیده از همه‌گیری کرونا و تضمین یک ائتلاف قوی با واشنگتن در میان افزایش خطرات امنیتی منطقه‌ای را برعهده خواهد داشت.

0% ...

آخرین اخبار

بازگشت سراسیمه فرزند نتانیاهو از آمریکا به اسراییل به بهانه یک تهدید فوری


عزم و اراده پولادین ملت ایران را به نمایش گذاشتید


شمار جان باختگان سیل نپال به ۶۷۰ نفر رسید


غریب‌آبادی: اقدامات لازم برای بازگشایی تنگه هرمز را برای آمریکایی‌ها روشن کرده‌ایم


دبیرکل سازمان ملل خواستار ممنوعیت جهانی آزمایش‌های هسته‌ای شد


اهدای ۷۵۰۰ بسته معیشتی توسط سفارت ایران در صنعا به مناسبت میلاد پیامبر اکرم (ص)+فیلم


تأکید وزرای خارجه ترکیه و قطر بر لزوم کاهش‌ تنش‌های منطقه‌ای


شعله ور کردن جنگ در کرانه باختری؛ برگه نتانیاهو در تبلیغات انتخاباتی + ویدئو


تقابل ایران با محاصره اقتصادی و هشدار به دشمنان +فیلم


پیام رهبر انقلاب به مناسبت هفته وحدت فردا منتشر می شود