رسوایی جدید آل سعود در یمن

سه شنبه 13 مهر 1400
08:12
رسوایی جدید آل سعود در یمن منابع مطلع گفتند که عربستان سعودی و صربستان قراردادی در زمینه ارسال سلاح برای گروه تروریستی وهابی داعش در یمن امضا کرده اند.

العالم – درگوشی

این قرارداد بین شرکت های لارکمونت و ریناد الجزیره از طرف سعودی و شرکت جی آی ام از طرف صربستان برای خرید سلاح از صربستان امضا شده است، دو افسر سعودی هشتم مه 2017 از کارخانه کروسک صربستان برای بررسی سلاح هایی که به یمن انتقال داده شدند، بازدید کردند، دهم دسامبر 2018 نیز گروهی از پیمانکاران آمریکایی و 4 افسر سعودی از این کارخانه بازدید کردند.

امیر منطقه البیضاء در ولایت یمن در داعش نیز گفته بود که دولت عبد ربه منصور هادی رئیس جمهور فراری یمن برای آنان مهمات و سلاح ارسال کرده است، داعش در استان البیضاء یمن نیز تصاویر سلاح های خریداری شده توسط وزارت دفاع سعودی از کروسک را که به این گروه رسیده است، منتشر کرد.

ارزش این قرارداد 114 میلیون دلار اعلام شده است، این تسلیحات در سپتامبر 2018 به عربستان سعودی صادر شده بود، اسناد منتشره حاکیست وزارت دفاع سعودی، پیمانکارانی از رومانی، آمریکا، بلغارستان و سعودی را مامور خرید سلاح از صربستان و انتقال آن به یمن کرده بود.

روزنامه واشنگتن پست نیز اخیرا از استفاده آل سعود از فسفر سفید آمریکایی علیه مردم یمن خبر داد، برخی گفته اند که عربستان به خاطر انتقادهای رسانه ای که امکان دارد به توقف صدور سلاح های ممنوعه بین المللی از آمریکا به ریاض منتهی شود، از صربستان خواستار فسفر شده است.

0% ...

آخرین اخبار

زلزله شدید اندونزی را لرزاند


بیانیه وزرات خارجه ایران درباره خروج نیروهای اشغالگر آمریکایی از عراق


زخمی شدن دو نظامی صهیونیستی در جنوب لبنان


چهار شهید و زخمی در حمله عربستان به استان تعز یمن


همکاری مسکو و واشنگتن در چارچوب گروه ۲۰ تعلیق شد


۵۰۰۰ دانش آموز در فرانسه بازداشت شدند


وزیر خارجه ترکیه درگذشت خواهر عراقچی را تسلیت گفت


پیام تبریک سرلشکر عبداللهی به مناسبت افتخارآفرینی ورزشکاران در بازی‌های آسیایی ناگویا


پرواز هواپیمای جاسوسی آمریکا بر فراز دریای سیاه در مرز روسیه


آمریکا نخستین جنگنده‌های اف-۱۶ را به تایوان تحویل داد