در گفتگو با العالم مطرح شد؛

چراغ سبز آمریکا برای احیای روابط کشورهای عربی با سوریه

چهارشنبه 14 مهر 1400
11:47
چراغ سبز آمریکا برای احیای روابط کشورهای عربی با سوریه کارشناس روابط بین‌الملل در دمشق تأکید کرد که کشورهای عربی با احیای روابط‌شان با دمشق، تلاش می‌کنند موضع سختگیرانه آمریکا درخصوص جنگ سوریه را تعدیل کنند.

العالم- سوریه

"قاسم حدرج" در گفت‌وگوی ویژه با تلویزیون العالم اظهار داشت، تغییرات و تحولاتی که در روابط برخی کشورهای عربی و سوریه شاهد هستیم به خواست و اراده عربی یا آمریکا حاصل نشده، بلکه نتیجه جان‌فشانی و مقاومت سوری‌ها بوده است.

حدرج تصریح کرد، جنگ علیه سوریه اهداف بزرگی داشت ولی نتایج جنگ، همه اهداف و نیات را وارونه کرد و در راستای منافع آمریکا و اذناب منطقه‌ای آن نشده؛ و لذا این کشورها در مواضع‌شان درخصوص این جنگ تجدیدنظر کرده‌اند.

وی به چراغ سبز آمریکا برای کشورهای عربی جهت ازسرگیری روابط‌شان با دمشق اشاره کرد و گفت که به قول اندیشمند آمریکایی "هنری کیسنجر"، "هیچ جنگی بدون مصر و هیچ صلحی بدون سوریه نیست"، همانطور که سوریه ثابت کرده که اولویتی برای تمام منطقه عربی است.

این کارشناس سوری گفت: "آمریکا جنگ علیه سوریه را با هدف تقویت نفوذ خود در منطقه راه انداخت، ولی نتیجه این جنگ تقویت قدرت دشمنان واقعی آن- روسیه، چین و ایران- بود و لذا آمریکا برای کاستن از تبعات این جنگ، درصدد پایان دادن به آن است.

کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

اختلال در پروازهای ریاض و افزایش تنش‌ها در یمن


اقبال دانشجویان خارجی به تحصیل در ایران با وجود شرایط جنگی


۹ کشته در تیراندازی پنسیلوانیای آمریکا


شهادت ۸ فلسطینی در حملات هوایی رژیم اسرائیل به غزه


طوفان ایسایاس دو کشته برجای گذاشت


هشدار چین به آمریکا و متحدانش درباره اقدامات تجاری ضدپکن


مخالفت «برغوثی» با فرمان «محمود عباس» برای تعویق انتخابات مجلس قانونگذاری فلسطین


چین به ژاپن هشدار دوباره داد


«مرد ابدی» به چاپ ششم رسید


انتقاد بقائی از سکوت اروپا در قبال تحریم دیوان لاهه