تشریح آخرین تحولات منطقه درگفت وگوی سردار قاآنی با عضو شورای نگهبان

چهارشنبه 14 مهر 1400
12:09
تشریح آخرین تحولات منطقه درگفت وگوی سردار قاآنی با عضو شورای نگهبان فرمانده نیروی قدس سپاه در دیدار عضو فقهای شورای نگهبان آخرین تحولات منطقه را تشریح کرد.

العالم ـ ایران ـ سیاسی

سردار سرتیپ اسماعیل قاآنی فرمانده نیروی قدس سپاه در دیدار با آیت الله سید احمد حسینی خراسانی آخرین تحولات منطقه را ‌تشریح کرد. عضو فقهای شورای نگهبان در تشریح جزییات این دیدار گفت: دیدار با فرمانده نیروی قدس سپاه درباره مسائل مختلف از جمله نحوه تعامل با برادران اهل سنت، مفید و موثر بود.

به گفته وی تعامل با برادران اهل سنت باید بر حسب آموزه‌های دینی و آیات قرآن کریم باشد. خداوند متعال فرموده‌اند: «فَبِمَا رَحْمَةٍ مِنَ اللَّهِ لِنْتَ لَهُمْ» و امام صادق علیه‌السلام سفارش کرده ‌اند: «حبّبونا الی الناس و جرّوا الیها کل موده» به این معنا که تا می‌توانید ما را به مردم و گروه‌های مختلف مسلمین معرفی کنید و محبت و علاقه آنها را به سوی ما جلب کنید. به اعتقاد ما، تعامل با آنها با تکیه بر آموزه‌های دینی، یکی از ضرورتهای امت اسلامی و از اولویتهای امروز نظام ماست.

حسینی خراسانی ادامه داد: در این دیدار درخصوص تحولات اخیر کشور افغانستان در این شرایط خاص بحث و گفت وگو شد.

عضو فقهای شورای نگهبان همچنین با اشاره به خدمات و دستاوردهای نیروی قدس سپاه در کشورهای محور مقاومت نظیر سوریه، لبنان، عراق، یمن و دیگر سرزمین‌ها، این پیشرفت‌ها را نشانه موفقیت و اقتدار نظام جمهوری اسلامی و کیاست و حکمت رهبر فرزانه انقلاب دانست.

وی با تأکید بر وحدت امت اسلامی، به آیات مبارکه «وَأَعِدُّوا لَهُمْ مَا اسْتَطَعْتُمْ مِنْ قُوَّةٍ وَمِنْ رِبَاطِ الْخَیْلِ تُرْهِبُونَ بِهِ عَدُوَّ اللَّهِ» و «یَا أَیُّهَا الَّذِینَ آمَنُوا قَاتِلُوا الَّذِینَ یَلُونَکُمْ مِنَ الْکُفَّارِ وَلْیَجِدُوا فِیکُمْ غِلْظَةً» اشاره کرد و کسب اقتدار اسلامی با هدف بازداشتن معاندان و مخالفان از طمع در صفوف امت اسلامی را از ضرورت‌های بقای نظام اسلامی دانست.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شورای نگهبان، حسینی خراسانی خاطرنشان کرد: سردار قاآنی در این دیدار ابراز علاقه کرد که این‌گونه دیدارها و تبادل نظرها، جهت حرکت در مسیر سیاست‌گذاری‌ها و راهنمایی‌ های راهبردی و کلان رهبری و در راستای عزت، اقتدار و سربلندی نظام جمهوری اسلامی ادامه یابد و در این مسیر مفید واقع شود.

0% ...

آخرین اخبار

هشدار یمن به شرکت‌های بیمه: فریب تضمین‌های سعودی را نخورید


عراقچی در دیدار با همتای قطری: کشورهای منطقه نباید اجازه استفاده آمریکا از خاک خود علیه ایران را بدهند


کلافگی ارتش تا دندان مسلح صهیونیست‌ها از بادبادک های غزه!


سرلشکر رضایی: آمریکا شرارت کند بلایی سرشان می‌آوریم که در تاریخ ثبت شود


ابن‌الرضا: معادلات را تغییر دادیم؛ با ایران محترمانه سخن بگویید


قالیباف: امپراتوری آمریکا روبه‌زوال است


قالیباف: آمریکا باید شروط ایران در تفاهم‌نامه را اجرا کند


حملات هوایی و تهدید کودکان بادبادک‌باز؛ غزه بدون منطقه امن


گسترش خشونت شهرک‌نشینان صهیونیست در کرانه باختری اشغالی در سایه پیشبرد پروژه های جدید شهرک‌سازی + فیلم


کسب ۳ مدال جهانی توسط یک دانش‌آموز فارسی در المپیاد جهانی علوم زمین تورین ایتالیا