نشست سه‌جانبه اردنی-سوری-لبنانی؛ توافق درباره تأمین برق لبنان

چهارشنبه 14 مهر 1400
17:12
نشست سه‌جانبه اردنی-سوری-لبنانی؛ توافق درباره تأمین برق لبنان در پی نشست سه جانبه وزرای انرژی سوریه، اردن و لبنان توافق شد بخشی از برق مورد نیاز لبنان از سوی اردن و با استفاده از شبکه برق سوریه تأمین شود.

العالم - اردن

امان پایتخت اردن امروز (چهارشنبه) میزبان نشست سه جانبه «هاله زواتی» وزیر انرژی این کشور، «ولید فیاض» وزیر انرژی و آب لبنان و «غسان الزامل» وزیر برق سوریه بود.

بر اساس گزارش خبرگزاری اردن «پترا» ، در این دیدار توافق شد بخشی از نیازهای برق لبنان از سوی اردن با استفاده از شبکه برق سوریه تأمین شود.

در ادامه این گزارش آمده، در نشست مذکور برنامه کاری و جدول زمانبندی برای راه‌اندازی مجدد خط اتصال برق میان اردن و سوریه، اجرای تمام بررسی‌های فنی و نیز آماده‌سازی توافق‌های لازم برای اجرای فرآیند تأمین ارائه شد.

زواتی در این خصوص گفت، هدف این نشست عمدتا تعیین یک برنامه عملی مشخص و یک برنامه زمانی برای تأمین برق لبنان از طرف اردن با استفاده از شبکه برق سوریه بود. این کار از طریق راه‌اندازی مجدد خطوط اتصال میان سه شبکه برای کمک به برادران لبنانی و تامین نیازهای آنها در این بخش انجام می‌شود و دستور آن را «عبدالله دوم» شاه اردن داده است.

سازمان برق لبنان اخیرا درباره احتمال خاموشی سراسری در لبنان در پی اتمام سوخت هشدار داده بود.در همین ارتباط، یک بار در هفته جاری برق لبنان برای مدت کمی به صورت کامل قطع شد اما دوباره وصل شد.

اخیرا، «بشر الخصاونه» نخست‌وزیر اردن با سفر به لبنان با «میشل عون» رئیس‌جمهور و «نجیب میقاتی» همتای لبنانی خود دیدار و درباره روابط دوجانبه و موضوعات مربوط به انرژی، انتقال برق اردن و گاز مصر به لبنان گفت‌وگو کرد.

0% ...

آخرین اخبار

جنگنده‌های سعودی مزدوران خود را بمباران کردند


انهدام یک فروند پهپاد MQ۱ در آسمان جزیره قشم


چگونه نتایج ۴ انتخابات در کمتر از دو هفته برای اسرائیل چالش برانگیز شد


دفتر سیاسی انصارالله یمن: هدف قرار دادن بازار تعز جنایت جنگی است+فیلم


توطئه نتانیاهو برای انحلال کنست و تبدیل اسرائیل به دیکتاتوری


السید: مالیات آمریکاییها نباید صرف خرید بمب و تانک برای اسرائیل شود


ایران: هیچ مذاکره‌ای قبل از برآورده شدن هفت خواسته تهران صورت نمی‌گیرد+فیلم


پسر ترامپ: جنگ با ایران علت اصلی شکست ما بود


سخنگوی ارتش جمهوری اسلامی: آمریکا برای باز شدن تنگه هرمز باید به شروط ایران تن بدهید


ولایتی: یا امنیت جمعی محقق می‌شود یا همه ناامنی را تجربه می‌کنند