یک کارشناس لبنانی مسایل منطقه و جهان مطرح کرد؛

واشنگتن در نفوذ رژیم صهیونیستی در جمهوری آذربایجان نقش مهمی دارد

پنج‌شنبه 15 مهر 1400
10:26
 واشنگتن در نفوذ رژیم صهیونیستی در جمهوری آذربایجان نقش مهمی دارد یک کارشناس لبنانی مسایل منطقه و جهان درباره نقش واشنگتن در نفوذ رژیم صهیونیستی در جمهوری آذربایجان به «العالم» گفته که آمریکا نقش مهمی در تشدید بحران در جنوب قفقاز دارد و این منطقه را تبدیل به جولانگاه رژیم صهیونیستی کرده است.

العالم - آسیا

«نبیل سرور» کارشناس لبنانی مسایل منطقه و جهان در گفت‌وگو با «العالم» عنوان کرد که حضور آمریکا در منطقه و توطئه های این کشور، همه کشورهایی را که در فهرست دشمنی آمریکا قرار دارند را هدف قرار داده است.

به اعتقاد این کارشناس، حوادث جاری در مرزهای جمهوری آذربایجان با تحریک آمریکا و حمایت رژیم صهیونیستی صورت می گیرند.

نبیل سرور فاش می کند که باکو هزینه گزافی را صرف خرید سلاح از رژیم اشغالگر قدس کرده است.

وی گفت که هدف از این تحرکات، انحراف ایران از طرح های سیاسی و اقتصادی خود و تأثیر بر حضور روسیه در منطقه است.

سرور میزبانی آذربایجان از عناصر جاسوسی رژیم صهیونیستی و گروه های تروریستی را بمب ساعتی دانسته که امنیت روسیه و ایران را به خطر انداخته است.

0% ...

آخرین اخبار

شیخ نعیم قاسم: آمریکا و رژیم صهیونیستی در سه جنگ خود علیه ایران شکست خوردند


رهبر معظم انقلاب: مقصود از وحدت، محور قرارگرفتن نقاط مشترک میان مسلمانان است


حمله پهپادی اوکراین به پالایشگاه نفت روسیه


ادامه تنش لفظی تند مقامات ترکیه و رژیم صهیونیستی


حملات صهیونیست ها به شهرک های جنوب لبنان


العامری: درگیری میان دولت عراق و مقاومت رخ نخواهد داد


بازگشت سراسیمه فرزند نتانیاهو از آمریکا به اسراییل به بهانه یک تهدید فوری


عزم و اراده پولادین ملت ایران را به نمایش گذاشتید


شمار جان باختگان سیل نپال به ۶۷۰ نفر رسید


غریب‌آبادی: اقدامات لازم برای بازگشایی تنگه هرمز را برای آمریکایی‌ها روشن کرده‌ایم