وزیر خارجه رژیم صهیونیستی: با محمود عباس دیدار نمی‌کنم

پنج‌شنبه 15 مهر 1400
17:26
وزیر خارجه رژیم صهیونیستی: با محمود عباس دیدار نمی‌کنم دفتر «یائیر لاپید» وزیر خارجه رژیم صهیونیستی از مخالفت وی برای هرگونه دیدار با رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین خبر داد.

العالم - فلسطین اشغالی

دفتر وزیر خارجه رژیم صهیونیستی اعلام کرد که وی قصد دیدار با «محمود عباس» رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین در رام‌الله را ندارد و امکان دیدار آن‌ها در دوره آتی نیز بعید است.

پیشتر کانال ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی گزارش داد که عباس از طریق هیأت حزب «مرتص» که روز یکشنبه به رام‌الله سفر کرده بود، خواستار دیدار با لاپید شده است.

بنابر گزارش خبرگزاری فلسطینی «سما»، عباس به هیأت مرتص اعلام کرده بود که تمایل دارد با لاپید دیدار کند.

دفتر لاپید وجود چنین پیامی را رد و تأکید کرد که لاپید به دیدار با عباس در این مرحله اهتمام ندارد.

پیش از این نیز عباس از «آیلت شاکد» وزیر داخلی رژیم صهیونیستی برای دیدار در رام‌الله دعوت کرده بود که وی نیز دیدار با عباس را رد کرد.

0% ...

آخرین اخبار

اهدای ۷۵۰۰ بسته معیشتی توسط سفارت ایران در صنعا به مناسبت میلاد پیامبر اکرم (ص)+فیلم


تأکید وزرای خارجه ترکیه و قطر بر لزوم کاهش‌ تنش‌های منطقه‌ای


شعله ور کردن جنگ در کرانه باختری؛ برگه نتانیاهو در تبلیغات انتخاباتی + ویدئو


تقابل ایران با محاصره اقتصادی و هشدار به دشمنان +فیلم


پیام رهبر انقلاب به مناسبت هفته وحدت فردا منتشر می شود


ترکیه سفیر اوکراین را احضار کرد


تظاهرات ضد صهیونیستی در پاریس+ فیلم


رویارویی روسیه با اروپا در اوکراین و ایستادگی ایران مقابل آمریکا در منطقه


بازگشت کارکنان «ناو لاوان» به کشور پس از ۷ ماه


عراقچی: داغ میناب، زخم ابدی بر جان ایران است