سفر مخفیانه هیات امنیتی سودان به فلسطین اشغالی

جمعه 16 مهر 1400
22:28
سفر مخفیانه هیات امنیتی سودان به فلسطین اشغالی یک هیات از مقام های امنیتی در سفری مخفیانه به فلسطین اشغالی درباره روابط دو جانبه با رژیم صهیونیستی گفت و گو کردند.

العالم - فلسطین اشغالی - آفریقا

یک هیات از مقام های امنیتی سودان در سفری مخفیانه به فلسطین اشغالی درباره روابط دو جانبه با رژیم صهیونیستی گفت و گو کردند.

به گزارش شبکه خبری العربیه، این هیات سودانی برای گفت و گو در مورد روابط دو جانبه دو روز در سرزمین‌های اشغالی اقامت داشتند.

رسانه‌های عبری زبان نیز گزارش دادند که رهبری این هیات را محمد حمدان دقلو فرمانده نیروهای حمایت سریع سودان بر عهده داشت و رییس شرکت دفاعی دولت سودان نیز این هیات را همراهی کرد.

این درحالی است که مریم الصدیق المهدی وزیر خارجه سودان ۱۱ ماه پس از اعلام عادی سازی روابط بین خارطوم و تل آویو، تاکید کرد که هیچ نشانه‌ای از عادی سازی روابط با اسرائیل و مذاکره در سطح رسمی وجود ندارد.

رژیم اشغالگر قدس و سودان تاکنون به طور رسمی موافقتنامه عادی سازی روابط را امضا نکرده اند هر چند دونالد ترامپ رییس جمهوری پیشین آمریکا در اکتبر سال گذشته میلادی از بهبود روابط میان آن دو خبر داده بود.

توافق عادی سازی باید به تایید پارلمان سودان برسد اما هنوز با توجه به وضعیت سیاسی سودان و دولت انتقالی این کشور، پارلمان این کشور تشکیل نشده است.

0% ...

آخرین اخبار

سرلشکر رضایی: تنگه هرمز کاملا بسته است


گرامیداشت اندیشه رهبر شهید انقلاب اسلامی در نمایشگاه بغداد


گزارش خبرنگار العالم از آخرین تحولات جنوب لبنان


مهاجرانی: نرخ سوم بنزین به ۱۰ هزار تومان افزایش خواهد یافت


ماهیت ترکیه؛ از میراث عثمانی تا پیمان ناتو


تحریم‌کنندگان ایران مشمول ممنوعیت عبور از تنگه هرمز می‌شوند


مرگ ۲ کودک درپی سقوط هواپیما در آمریکا


حمله موشکی موفق انصارالله یمن به نشست فرماندهان مزدوران سعودی


اشغالگری شناختی؛ تغییر در نگرش به جای اشغال سرزمین


سودان: میان قاطعیت نظامی البرهان و تشدید مداخلات منطقه‌ای