طالبان: دولت فراگیر تشکیل می‌دهیم

شنبه 17 مهر 1400
17:08
طالبان: دولت فراگیر تشکیل می‌دهیم سخنگوی گروه طالبان اعلام کرد که این گروه آماده تشکیل دولت فراگیر در افغانستان است اما دولت گزینشی را هرگز نمی پذیرد.

العالم ـ آسیا

سهیل شاهین سخنگوی گروه طالبان، روز شنبه در گفت و گو با رسانه ها خاطرنشان کرد، اقلیت های قومی افغانستان و زنان در دولت آنها حضور خواهند داشت.

وی اضافه کرد، اما این گروه نمی خواهند دولتی را تشکیل دهند که افراد مشخصی در آن باشند و این نوع دولت در دستور کار آنها نیست.

شاهین گفته که جامعه بین المللی باید به خواسته های مردم افغانستان احترام بگذارد.

به گزارش ایرنا، تشکیل دولت فراگیر و رعایت حقوق زنان، تحصیل و آموزش آنها خط قرمز جامعه جهانی برای گروه طالبان است و از آنان خواسته اند این موارد را به رسمیت بشناسند.

اکنون هیأتی به ریاست امیرخان متقی و رئیس استخبارات این گروه برای گفت وگو با مقامات آمریکایی به دوحه سفر کرده است و هنوز جزئیات برنامه آنها و موضوعات مورد بحث و تبادل نظر اعلام نشده است.

0% ...

آخرین اخبار

بهای نفت در بازارهای جهانی کاهش یافت


وزارت بهداشت غزه: ماه گذشته بیشترین شمار مجروحان از زمان آتش‌بس ثبت شد


اولیانوف: غرب درباره انزوای روسیه خیال‌پردازی می‌کند


سقوط هواپیما در فلوریدا


سپاه: دو فروند نفتکش متخلف در مسیر غیر مجاز تنگه هرمز منفجر شدند


درگیری تازه مرزبانان پاکستان و افغانستان زیر سایه تداوم جدال دیپلماتیک


گزارش العالم از دادگاه رسیدگی به شکایات خانواده‌های قربانیان تجاوز آمریکا و اسرائیل+ فیلم 


۷۵ حمله هوایی و موشکی عربستان به یمن طی ۲۴ ساعت


تأکید سران عراق و مصر بر ضرورت پایان درگیری‌ها در منطقه


بازداشت جاسوس مراکز تولید قطعات موشک و پهپاد