ورود مرکل به فلسطین اشغالی در آخرین روزهای صدر اعظمی

يکشنبه 18 مهر 1400
04:06
ورود مرکل به فلسطین اشغالی در آخرین روزهای صدر اعظمی آنگلا مرکل دیشب وارد فلسطین اشغالی شد و قرار است برای آخرین بار به عنوان صدراعظم آلمان، با مقامات صهیونیستی دیدار و گفت‌وگو کند.

العالم-فلسطین اشغالی

«آنگلا مرکل» صدراعظم آلمان شنبه شب وارد فلسطین اشغالی شد. وی قرار است در سفر خداحافظی، برای آخرین بار به عنوان صدراعظم آلمان با مقامات رژیم صهیونیستی دیدار کند.

مرکل همزمان با آغاز جنگ 11 روزه غزه در اقدامی یکجانبه در گفتگوی تلفنی با «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی حملات موشکی از نوار غزه را که برای دفاع از مردم مظلوم این منطقه صورت گرفت، به شدت محکوم کرده و با این رژیم اشغالگر اعلام همبستگی کرده و بر حق اسرائیل برای دفاع از خود تاکید کرد.

آنگلا مرکل قرار است حداکثر تا پایان سال جاری با انتقال قدرت به دولت جانشین خود، کاخ صدراعظمی آلمان در برلین را ترک کند.

تسنیم

0% ...

آخرین اخبار

وحدت، کشور را در برابر دسیسه استکبار جهانی حفظ می‌کند


کاریکاتور | پیامدهای سیاست‌های جنگ‌طلبانه ترامپ؛ تشدید بحران‌های داخلی و روند نزولی محبوبیت


کاریکاتور | صفحات خونین تاریخ آمریکا؛ میراثی از جنایت، مداخله و جنگ‌افروزی علیه ملت‌ها


کارشناس عرب: پایگاه های آمریکا برای کشورهای عرب هزینه ساز شدند/ اعتماد مطلق به واشنگتن فروریخت


عراقچی: مردم ژاپن باید دولتشان را در قبال جنایات آمریکا پاسخگو کنند


رئیس قوه قضائیه: پیام رهبر معظم انقلاب نقشه راه همه کارگزاران نظام است


تیراندازی در مراسمی در شمال سوئیس یک کشته و چند زخمی برجای گذاشت


شروط گردان‌های سیدالشهدا در عراق برای سامان‌دهی سلاح+فیلم


شیخ نعیم قاسم: آمریکا و رژیم صهیونیستی در سه جنگ خود علیه ایران شکست خوردند


رهبر معظم انقلاب: مقصود از وحدت، محور قرارگرفتن نقاط مشترک میان مسلمانان است