تکرار ادعا‌های بی‌پایه وزارت خارجه آمریکا دربارت تخطی ایران از برجام

يکشنبه 18 مهر 1400
07:37
تکرار ادعا‌های بی‌پایه وزارت خارجه آمریکا دربارت تخطی ایران از برجام وزارت خارجه آمریکا بار دیگر مدعی شد ایران با نقض‌ تعهدات هسته‌ای خود بازگشت به برجام را دشوارتر می‌کند.

العالم - ایران

به گزارش شبکه خبری العالم به نقل از آسوشیتدپرس، یک سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا در گفت‌وگو با سایت خبری «واشینگتن فری بیکن» مدعی شد گام‌هایی که ایران در نقض تعهدات هسته‌ای خود بر می‌دارد، از جمله جلوگیری از دسترسی بازرسان آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به برخی تاسیسات اتمی، بازگشت دولت جو بایدن را به توافق هسته‌ای موسوم به برجام دشوارتر می‌کند.

این سخنگو که از وی نام برده نشده است در ادامه می‌گوید: ما همچنان از ایران می‌خواهیم که فورا به آژانس بین المللی انرژی اتمی دسترسی لازم (به تاسیسات هسته‌ای) را بدهد. ایالات متحده به صراحت اعلام کرده است که آماده‌ایم تا به سرعت در مورد بازگشت متقابل کامل به برجام به توافق برسیم و آن را اجرا کنیم.

این در حالی است که مقامات ایرانی طی هفته‌های اخیر درخصوص مذاکرات هسته‌ای با ده‌ها مقام خارجی ملاقات کرده اند.

0% ...

آخرین اخبار

تاکید رئیس‌جمهور لبنان بر عقب‌نشینی رژیم صهیونیستی از مناطق اشغالی، بازگشت آوارگان و آزادی اسرا


از مران صعده تا جبل صبر؛ تأکید بر ابعاد راهبردی تحولات مناطق آزاد شده تعز در یمن


لوازم خانگی در ایران؛ تولید داخلی با هدف بازارهای جهانی+ فیلم


جهش ۱۲۶ هزار واحدی شاخص بورس


هاآرتص: عربستان درخواست اسرائیل برای مشارکت در جنگ یمن را رد کرد


معضل استراتژیک آمریکا در رویارویی با ایران؛ از آسیب پذیری شدید تا افول بازدارندگی


رایزنی تلفنی وزیران خارجه ایران و مصر درباره تحولات یمن


امیر قطر: باید به مذاکره بازگشت/عاملان نسل کشی در غزه نباید از مجازات فرار کنند


حملات جنگنده‌ های سعودی علیه شبکه ارتباطی صعده یمن


آماده‌باش برای «هیچ»؛ ارتش صهیونیستی هنوز نمی‌داند چه چیزی از مرز عبور کرد!