دیدار فواد حسین با وزیر خارجه عربستان/ تاکید بغداد بر کاهش تنش‌های منطقه‌ای

سه شنبه 20 مهر 1400
09:52
دیدار فواد حسین با وزیر خارجه عربستان/ تاکید بغداد بر کاهش تنش‌های منطقه‌ای وزیر خارجه عراق در دیدار با همتای سعودی خود به تداوم تلاش این کشور در راستای کاهش تنش‌ها در منطقه اشاره کرد.

العالم - عراق

به گزارش الفرات نیوز،«فؤاد حسین»، وزیر امور خارجه عراق در حاشیه نشست سران جنبش عدم تعهد در بلگراد، با «فیصل بن فرحان»، همتای عربستانی خود دیدار کرد.

وزرای امور خارجه عراق و عربستان در این دیدار به بررسی روابط دوجانبه بین دو کشور برادر و تحولات سیاسی منطقه پرداختند.

رئیس دستگاه دیپلماسی عراق در این دیدار بر تداوم تلاش و اقدامات عراق با هدف کاهش تنش‌های منطقه و عادی سازی روابط بین کشورهای منطقه تاکید کرد.

وی همچنین گزارش مختصری از روند برگزاری انتخابات در عراق که با امنیت و دموکراسی پیش رفت و میزان اهمیت آن برای ملت عراق ارائه کرد.

از طرفی دیگر« فیصل بن فرحان » وزیر امور خارجه عربستان نیز بر حمایت عربستان از عراق تاکید کرد.

وی سپس برای عراق و ملت آن، پیشرفت و رفاه را آرزو کرد.

تسنیم

0% ...

آخرین اخبار

سپاه: دو فروند شناور آمریکایی ، ۸ نفتکش ۱۰ کشتی هدف قرار گرفت+ فیلم


سپاه: ناوشکن های رزمی آمریکا مورد حمله قرار گرفتند


سپاه: آشیانه تعمیر و نگهداری و محل استقرار جنگنده های F-۳۵ ،F-۱۶ ،F-۱۵ هدف قرارگرفت


اردن از حمله موشکی به کشورش خبر داد و گزارش های اولیه حاکی از حمله به دو پایگاه الازرق و شاهزاده حسن است.


اصابت موشک‌های ایرانی به پایگاه‌های آمریکا در اردن/ اردن حمله موشکی را تأیید کرد


همزمان با شلیک چندین و چند موشک از نقاط مختلف ایران، صدای چند انفجار در اردن شنیده شده است.


قیمت نفت خام برنت به ۹۹.۰۲ دلار در هر بشکه رسید.


سپاه پاسداران: به همه خدمه نفتکش‌ها در مجاورت بنادر کویت و بحرین هشدار می‌دهیم که کشتی‌های خود را ترک کنند زیرا هدف قرار خواهند گرفت.


نیروهای آمریکایی به یک نفتکش ایرانی در نزدیکی جزیره خارک حمله کردند.


سرلشکر عبداللهی: هرگونه تعرض به نفتکش‌های ایران موجب هدف قرار گرفتن پایگاه‌های آمریکا در منطقه خواهد شد