نخست وزیر نروژ کناره گیری کرد

چهارشنبه 21 مهر 1400
00:01
نخست وزیر نروژ کناره گیری کرد ارنا سولبرگ نخست وزیر نروژ اعلام کرد که پس از پیروزی یک بلوک چپ گرای در انتخابات پارلمانی ماه گذشته، از سمت ریاست دولت سه حزبی کناره گیری می کند.

العالم-اروپا

به دنبال کناره گیری سولبرگ، انتظار می رود "یوناس گهر استوره" رهبر حزب کارگر نروژ در اواخر این هفته ریاست ائتلاف دو حزبی، چپ میانه را بر عهده بگیرد.

براساس این گزارش، سولبرگ ۶۰ ساله رئیس حزب محافظه کار نروژ، پس از دو دوره چهارساله در حالی کناره گیری می کند که حزب وی ۹ کرسی در انتخابات ۱۳ سپتامبر این کشور را از دست داد.

وی تا زمانی که گهر استوره یک تیم حکومتی جدید را برای ائتلاف دو حزبی چپ میانه معرفی نکند، به عنوان رهبر موقت باقی خواهد ماند.

سولبرگ پس از تحویل نامه استعفای خود به پادشاه نروژ طبق قانون اساسی این کشور گفت: هشت سال زمان زیادی است، او قبول کرد و من از او خواستم تا از یوناس گهر استوره بخواهد که دولت تشکیل دهد.

در نروژ یک نخست وزیر کناره گیری خود را زمانی اعلام می کند که رهبر حزب دیگری برای تشکیل کابینه جدید آماده باشد.

در سال ۲۰۱۳ سولبرگ دومین نخست وزیر زن نروژ شد. او ابتدا ریاست یک دولت اقلیت دو حزبی را با حزب پیشرفت ضد مهاجرت بر عهده داشت.

0% ...

آخرین اخبار

قهرمانی تیم ملی واترپلو ایران در رقابت‌های تدارکاتی ترکیه


شهادت "عروس لبنان" تا واکنش افکار عمومی به شهادت کودک فلسطینی در آغوش پدرش+ فیلم


کیفرخواست پرونده‌های شهادت رهبر معظم انقلاب و شهدای دانش‌آموز میناب صادر شد


نایب‌رئیس مجلس اعلای اسلامی شیعیان لبنان با وزیر امور خارجه دیدار کرد


بیانیه هیات دولت در پاسداشت رهنمودهای حکیمانه رهبر معظم انقلاب اسلامی


رئیس قوه قضاییه: پیام رهبر معظم انقلاب نقشه راه همه کارگزاران نظام است


رایزنی وزیران خارجه قطر و کویت در باره تحولات منطقه


​​​​​​​شمار قربانیان سیل در نپال از مرز 626 نفر گذشت


روزنامه لوموند: فعالیت بنادر اصلی اوکراین با تشدید حملات روسیه مختل شده است


ادعای ترامپ: بزرگترین معامله نفتی تاریخ جهان را با ونزوئلا انجام دادیم