تحرکات مشکوک نظامی رژیم صهیونیستی در بلندی های اشغالی جولان

چهارشنبه 21 مهر 1400
05:53
تحرکات مشکوک نظامی رژیم صهیونیستی در بلندی های اشغالی جولان رسانه‌های عربی زبان سه شنبه شب از تحرکات نظامی رژیم صهیونیستی در بلندی های اشغالی جولان سوریه خبر داده اند.

العالم-فلسطین اشغالی

شمار زیادی تانک به منطقه جولان انتقال یافته و روی کامیون‌ها بارگیری شده است.

این تحرکات درحالی صورت می گیرد که نفتالی بنت نخست وزیر رژیم صهیونیستی با اهداف اشغالگری و برای گسترش خشونت گفته که بلندی‌های جولان یک هدف راهبردی است" و ما قصد داریم جمعیت خود را دو برابر کنیم.

وزارت امور خارجه سوریه بارها تأکید کرده است که منطقه جولان سوری و عربی باقی خواهد ماند.

بلندی‌های جولان همواره بخشی از خاک سوریه از زمان استقلال این کشور بوده است و اقدام رژیم صهیونیستی در اشغال این بلندی‌ها در جریان جنگ شش روزه اعراب و اسرائیل در ژوئن سال ۱۹۶۷، تغییری در وضع تاریخی و حقوقی بلندی‌های جولان نمی‌دهد.

اگر چه رژیم صهیونیستی در سال ۱۹۸۱ میلادی قوانین داخلی خود را به این منطقه تسری داد که از نظر حقوقی، به منزله انضمام اعلام نشده آن به خاک فلسطین اشغالی بود، اما جامعه بین‌المللی هیچگاه این اقدام را به رسمیت نشناخته و بلندی‌های جولان را همچنان اراضی اشغال شده در جنگ تلقی می‌کند.

ایرنا

0% ...

آخرین اخبار

گفت‌گوی تلفنی محسن رضایی با پوتین


انفجار دو فروند نفتکش متخلف در مسیر غیر مجاز تنگه هرمز


هشدار روسیه درباره پیامد‌های تشدید تنش‌ها علیه ایران


حضور فنی و رسانه‌ای ایران در «مدیا اکسپو ۲»


دیدار وزیر خارجه چین با علی باقری کنی


غریب‌ آبادی: دیپلماسی کشاورزی زمینه‌ ساز تقویت امنیت غذایی و همکاری‌ های منطقه‌ ای است


علی باقری به پکن رفت


سفر نماینده ویژه چین به ایران و غرب آسیا


الجزایر، فرانسه را به فرار از تحویل نقشه‌ انفجارهای اتمی متهم کرد


حمله به هنرمند عراقی، تلاش آمریکایی - صهیونی برای شکاف میان تهران و بغداد