شهادت یک جوان فلسطینی با گلوله صهیونیست‌ها در کرانه باختری

جمعه 23 مهر 1400
00:37
شهادت یک جوان فلسطینی با گلوله صهیونیست‌ها در کرانه باختری یک جوان فلسطینی بر اثر تیراندازی نظامیان صهیونیست در کرانه باختری زخمی شد و سپس بر اثر جراحات وارده، به شهادت رسید.

العالم - فلسطین

منابع خبری از تیراندازی نظامیان صهیونیست به سمت یک جوان فلسطینی در کرانه باختری خبر می‌دهند.

پایگاه خبری فلسطین الیوم گزارش داد که در پی این تیراندازی، این شهروند فلسطینی در غرب شهر بیت لحم زخمی شد.

به گزارش این پایگاه، این جوان فلسطینی به خاطر جراحات ناشی از این تیراندازی به شهادت رسید. این در حالی است که صهیونیستها یک جوان فلسطینی دیگر را نیز بازداشت کردند.

رسانه‌های صهیونیستی هم خبر دادند که نظامیان صهیونیست ادعا کردند که این جوانان فلسطینی به سمت خودروهای صهیونیستها شیشه‌های آتش‌زا پرتاب کرده بودند.

در همین ارتباط، وزارت بهداشت فلسطین دهم شهریور ماه گذشته خبر داد که یک فلسطینی ۳۹ ساله به نام «رائد یوسف راشد جادالله» از اهالی «بیت عور» در رام‌الله به ضرت گلوله نظامیان صهیونیست به شهادت رسید.

نظامیان صهیونیست در ورودی روستای مذکور به سمت این فلسطینی شلیک کردند و پس از زخمی شدن، وی را رها کردند تا اینکه از شدت خونریزی به شهادت برسد.

به تازگی ده‌ها فلسطینی ساکن نوار غزه در فعالیت‌های معروف به «خشم شبانه» شرکت می‌کنند و اعتراض خود به ادامه محاصره نوار غزه و تعلل رژیم صهیونیستی در اجرای تعهدات را اینگونه نشان می‌دهند.

0% ...

آخرین اخبار

حمله پهپادی اوکراین به پالایشگاه نفت روسیه


ادامه تنش لفظی تند مقامات ترکیه و رژیم صهیونیستی


حملات صهیونیست ها به شهرک های جنوب لبنان


العامری: درگیری میان دولت عراق و مقاومت رخ نخواهد داد


بازگشت سراسیمه فرزند نتانیاهو از آمریکا به اسراییل به بهانه یک تهدید فوری


عزم و اراده پولادین ملت ایران را به نمایش گذاشتید


شمار جان باختگان سیل نپال به ۶۷۰ نفر رسید


غریب‌آبادی: اقدامات لازم برای بازگشایی تنگه هرمز را برای آمریکایی‌ها روشن کرده‌ایم


دبیرکل سازمان ملل خواستار ممنوعیت جهانی آزمایش‌های هسته‌ای شد


اهدای ۷۵۰۰ بسته معیشتی توسط سفارت ایران در صنعا به مناسبت میلاد پیامبر اکرم (ص)+فیلم