حماس: رژیم صهیونیستی چاره‌ای جز تسلیم در برابر شروط مقاومت درباره مبادله اسرا ندارد

شنبه 24 مهر 1400
09:30
حماس: رژیم صهیونیستی چاره‌ای جز تسلیم در برابر شروط مقاومت درباره مبادله اسرا ندارد سخنگوی جنبش مقاومت اسلامی حماس تاکید کرد که رژیم صهیونیستی چاره‌ای ندارد جز اینکه تسلیم شروط و خواسته‌های مقاومت برای امضای قرارداد مبادله اسرا شود.

العالم ـ فلسطین اشغالی

بنابر گزارش مرکز اطلاع رسانی فلسطین، عبداللطیف قانوع سخنگوی جنبش مقاومت اسلامی حماس، در گفتگو با شبکه "المملکة" اردن تصریح کرد که مقاومت فلسطین قادر به دست‌یابی به یک قرارداد ارزشمند مبادله اسرا است.

قانوع خاطرنشان کرد، تعلل دشمن صهیونیستی در پذیرش شروط و خواسته‌های جنبش حماس در خصوص امضای قرارداد مبادله اسرا بی‌فایده است و راه به جایی نمی‌برد.

وی تاکید کرد که مقاومت اصرار دارد اسرایی که دشمن صهیونیستی می‌گوید دستانشان به خون اشغالگران اسرائیلی آغشته است، آزاد کند و همانگونه که توانست قرارداد "وفاداری با آزادگان" را به امضا برساند، قادر است به قرارداد ارزشمند دیگری دست یابد.

سخنگوی حماس اظهار داشت: اسرای فلسطینی که موفق به فرار از زندان جلبوع با حفر تونل شدند (اسرای تونل آزادی)، در راس اسرایی خواهند بود که حماس به دنبال آزادی آنان است و این وعده‌ای است که مقاومت داده و به آن پایبند است.

عبداللطیف قانوع تصریح کرد که دشمن صهیونیستی می‌خواست مسئله مبادله اسرا را به بازسازی غزه پیوند دهد اما مقاومت اجازه این کار را نداد.

0% ...

آخرین اخبار

در صورت هدف قرار گرفتن زیرساخت‌های ما، کابل‌های اینترنتی در تنگه هرمز هدف قرار می‌گیرد


شماری شهید و مجروح بر اثر حملات ارتش اشغالگر در باریکه غزه + فیلم


فصل زیتون در غزه: درختانی که در جنگ نابود شدند و خاطره‌ای که در این سرزمین ریشه دارد


دشمن اگر دوباره حماقت کند با پاسخی پشیمان‌کننده‌تر روبرو می‌شود


یمن تصاویر جدیدی از شکار نیروهای وابسته به سعودی منتشر کرد


انفجار یک فروند سوپر نفتکش متخلف در جنوب تنگه هرمز + فیلم


دبیر شورای عالی امنیت ملی: به هیچ وجه ذره‌ای از مواد هسته‌ای غنی شده از ایران خارج نخواهد شد / فرمانده ارتش پاکستان: به صراحت اعلام می‌کنیم مرز بین ایران و پاکستان باز است


قالیباف: حرف جدیدی نداریم؛ آمریکا باید شروط هفتگانه را اجرا کند


سردار جوانی در گفتگو با العالم: فناوری در اختیار داریم که پایگاه‌های آمریکا را دورتر از منطقه نیز هدف قرار دهیم


پزشکیان: تمام مشکلات منطقه از تشدید تنش تا اختلال در تنگه هرمز ناشی از خوی جنگ طلبی آمریکا