شهادت اسیر آزاد شده سوری به ضرب گلوله صهیونیست‌ها در جولان اشغالی

شنبه 24 مهر 1400
20:07
شهادت اسیر آزاد شده سوری به ضرب گلوله صهیونیست‌ها در جولان اشغالی یکی از اسرای سوری که مدیر دفتر جولان اشغالی بود، شامگاه امروز شنبه در این منطقه هدف حمله صهیونیست‌ها قرار گرفت و به شهادت رسید.

العالم - سوریه

منابع خبری از شهادت یکی از اسرای آزاد شده سوری در بند رژیم صهیونیستی خبر دادند؛ «مدحت الصالح» اسیر آزاد شده سوری، امروز هدف نظامیان اشغالگر صهیونیست قرار گرفت.

صهیونیستها الصالح را در منطقه «عین التنینه» واقع در جولان اشغالی سوریه هدف قرار دادند و در پی این حملات، کشته شد.

خبرگزاری رسمی سوریه (سانا) هم خبر داد که الصالح در حال بازگشت به منزل خود در عین التنینه بوده است که هدف گلوله صهیونیست‌ها قرار گرفت.

الصالح، مدیر دفتر امور جولان در هیأت دولت سوریه بود. وی به شدت مواضع تندی علیه اشغالگری صهیونیستها در جولان اشغالی داشت.

این مسئول سوری بارها از شهروندان این کشور در جولان خواست که علیه صهیونیستها دست به کار شوند و آنان را اخراج کنند.

وی پس از اینکه آمریکا مدعی شد که حاکمیت صهیونیستها بر جولان را به رسمیت شناخته است، گفته بود که اظهارات دونالد ترامپ رئیس جمهور پیشین این کشور در این خصوص، «باطل است و هیچ حقی ندارد که حاکمیت اسرائیل بر جولان را به رسمیت بشناسد».

این مسئول سوری گفت که جولان، متعلق به سوریه است و ساکنان آن نیز «از شهروندان عرب سوریه هستند. اسرائیل نیز به ضرب سلاح، جولان را اشغال کرد و با زور قوانین خود را به مردم ما تحمیل می‌کند.

0% ...

آخرین اخبار

گزارش العالم از بیست و ششمین کنفرانس بین‌المللی پزشکی هسته‌ای در تبریز


برگزاری یکی از بزرگ‌ترین رزمایش‌ها و تجمعات مردمی ایران در تهران + ویدئو


رییس جمهور در همایش جان‌فدایان: ایران متعلق به همه ایرانیان است


"دروغ قرن"؛ چگونه مکه مکرمه به ابزاری در نبرد بر سر جهت‌گیری منطقه تبدیل می‌شود؟


آمریکا رسماً از شورای حقوق بشر سازمان ملل خارج شد


حجت الاسلام طائب: پویش «جان‌فدا» بزرگ‌ترین پویش مردمی در تاریخ جنگ‌های دنیاست


گزارش خبرنگار العالم از رزمایش جان‌فدا


رئیس جمهور کره جنوبی هرگونه مشارکت نظامی در جنگ با ایران را رد کرد


آغاز رزمایش بزرگ «جانفدایان ایران»


سقوط یک جنگنده اف ۱۶ در میشیگان