رئیس جمهور در جلسه هیات دولت؛

استانداران امیدآفرینی را سرلوحه اقدامات خود قرار دهند/ ضرورت استفاده از نیروهای جوان، کارآمد و انقلابی در استان‌ها برای پیشبرد اهداف دولت/ شورای عالی آب هر چه زودتر تشکیل شود

يکشنبه 25 مهر 1400
20:40
استانداران امیدآفرینی را سرلوحه اقدامات خود قرار دهند/ ضرورت استفاده از نیروهای جوان، کارآمد و انقلابی در استان‌ها برای پیشبرد اهداف دولت/ شورای عالی آب هر چه زودتر تشکیل شود رئیس جمهور با تاکید بر ضرورت استفاده از نیروهای جوان، کارآمد و انقلابی در استان‌ها برای پیشبرد اهداف دولت و امور کشور، گفت: استانداران امیدآفرینی را سرلوحه اقدامات خود قرار دهند

العالم - ایران

آیت‌الله سیدابراهیم رئیسی روز یکشنبه در جلسه هیات دولت با اشاره به انتخاب آقایان زین‌العابدین رضوی خرم، محمد صادق معتمدیان و یعقوب علی نظری به ترتیب به عنوان استانداران منتخب آذربایجان‌شرقی، آذربایجان‌غربی و خراسان‌رضوی، افزود: استانداران با در نظر گرفتن دغدغه‌های مردم، برنامه‌ای جامع و امیدآفرین مبتنی بر راهکار برای حل مشکلات و البته به عنوان برشی از برنامه کلی دولت در کشور، برای استان محل ماموریت خود تدوین کنند.

رئیسی با تاکید بر ضرورت بهره‌گیری از مزیت و ظرفیت مرزی بودن استان‌های خراسان رضوی، آذربایجان غربی و آذربایجان شرقی برای توسعه استان و گسترش همکاری‌ها و تعاملات با همسایگان، گفت: خراسان رضوی علاوه بر قرار گرفتن در منطقه مرزی، پایگاهی معنوی و مرکز توجه علاقمندان اهل بیت(ع) است که سالانه بیش از ۳۰ میلیون زائر دارد.

وی همچنین افزود: عملکرد استانداران به عنوان نمایندگان عالی دولت در استانها باید به گونه‌ای باشد که مردم احساس کنند وضع نسبت به قبل تغییر کرده و گام‌های جدی در مسیر پیشرفت استان برداشته شده است.
رئیس جمهور در ادامه سخنان خود در جلسه دولت با اشاره به موضوع خشکسالی و با تاکید بر ضرورت تشکیل هرچه سریع‌تر جلسه شورای عالی آب، گفت: اگرچه مشکل کم‌آبی جدی است اما بخشی از مشکل با مدیریت و توزیع عادلانه منابع آب موجود قابل حل است.

آیت الله رئیسی با اشاره به روز نابینایان، از مسئولان دولتی خواست حمایت از نابینایان و به‌ویژه کمک به حل مسائل معیشتی و تامین تجهیزات مورد نیاز نابینایان از جمله تجهیزات آموزشی آنان را در اولویت قرار دهند.

0% ...

آخرین اخبار

دریادار ایرانی: با همان روحیه شهدا از ایران دفاع می‌کنیم


بازتاب پیام رهبر انقلاب در رسانه‌های عربی؛ حاکمان آمریکا و رژیم صهیونیستی دشمن امت اسلام


۲ نوجوان اسرائیلی به اتهام جاسوسی برای ایران محاکمه شدند


وحدت، کشور را در برابر دسیسه استکبار جهانی حفظ می‌کند


کاریکاتور | پیامدهای سیاست‌های جنگ‌طلبانه ترامپ؛ تشدید بحران‌های داخلی و روند نزولی محبوبیت


کاریکاتور | صفحات خونین تاریخ آمریکا؛ میراثی از جنایت، مداخله و جنگ‌افروزی علیه ملت‌ها


کارشناس عرب: پایگاه های آمریکا برای کشورهای عرب هزینه ساز شدند/ اعتماد مطلق به واشنگتن فروریخت


عراقچی: مردم ژاپن باید دولتشان را در قبال جنایات آمریکا پاسخگو کنند


رئیس قوه قضائیه: پیام رهبر معظم انقلاب نقشه راه همه کارگزاران نظام است


تیراندازی در مراسمی در شمال سوئیس یک کشته و چند زخمی برجای گذاشت