هشدار عربستان به اتباع خود درباره سفر به لبنان

دوشنبه 26 مهر 1400
01:12
هشدار عربستان به اتباع خود درباره سفر به لبنان وزارت خارجه عربستان سعودی از شهروندان و اتباع خود خواست به دلایل امنیتی از سفر به لبنان خودداری کنند.

العالم - عربستان سعودی

براساس گزارش رویترز، این تصمیم دولت ریاض پس از درگیریهای روز پنج شنبه و حمله به هواداران حزب الله و جنبش امل لبنان در مقابل کاخ ریاست دادگستری بیروت که منجر به کشته شدن حداقل 7 نفر شد اتخاذ شده است.

هواداران حزب‌الله و جنبش امل پنجشنبه گذشته در اعتراض به عملکرد بد «طارق بیطار» بازپرس پرونده انفجار بندر بیروت به خیابان‌ها آمده‌ بودند و به شکل مسالمت‌آمیز تجمع خود را شکل دادند که به یکباره با تیراندازی افراد ناشناس از بالای پشت بام‌ها مواجه شدند. نیروهای امنیتی لبنان تاکنون ۱۹ نفر را در رابطه با این حادثه دستگیر کرده‌اند، ۱۷ تن از آن‌ها لبنانی و دو تن دیگر از اتباع سوریه هستند. این تیراندازی‌ها، هفت شهید و شصت مجروح در پی داشت.

حزب الله لبنان نیروهای مسیحی وابسته به «سمیر جعجع» را تحت تاثیر عوامل خارجی عامل این حملات معرفی کرده است.

براساس این گزارش، لبنان پیش از این نیز در لیست کشورهایی قرار داشت که قبل از سفر به آن شهروندان عربستانی نیازمند اخذ مجوز بودند.

وزارت خارجه سعودی همچنین از اتباع این کشور در لبنان خواسته است که اقدامات احتیاطی را رعایت کنند و از تجمعات مختلف در بیروت دور بمانند.

0% ...

آخرین اخبار

رایزنی پزشکیان و دبیرکل سازمان ملل در حاشیه اجلاس شانگهای


دیدار ولیعهد عربستان و سلطان عمان در جده با محوریت امنیت منطقه


بقایی: آمریکایی‌ها سردرگم‌ شدند/عاصم منیر حامل پیام منفی نبود


پوتین: سلام من را به رهبر برسانید/مسکو با تأمین کالاهای مورد نیاز ایران، از تهران حمایت میکند.


سردار ابن‌الرضا: نیازهای نیروی پدافند هوایی را به قابلیت دفاعی تبدیل می‌کنیم


هشدار فرماندهان ارشد آمریکایی درباره خطر تضعیف امنیت ملی ایالات متحده+فیلم


دیدار پزشکیان و پوتین در حاشیه اجلاس شانگهای


نیروهای مسلح ایران: هرگونه تجاوزی از هر جایی را تحمل نخواهیم کرد


پزشکیان: عملکرد سازمان ملل و شورای امنیت در مواجهه با تجاوز اخیر به ایران بسیار ناامیدکننده بود


عارف: اهل جنگ نیستیم، اما خوب می‌جنگیم