کشف هزاران فشنگ جنگی کلاشینکف توسط گمرک در مرزهای شرقی کشور

جمعه 30 مهر 1400
19:14
کشف هزاران فشنگ جنگی کلاشینکف توسط گمرک در مرزهای شرقی کشور سخنگوی گمرک گفت: با هوشیاری تیم مربیان سگ‌های موادیاب و یگان حفاظت گمرکِ "میلک"، در روزهای اخیر از دو کامیون ورودی از افغانستان به کشور، چهار هزار و 348فشنگ جنگی کلاشینکف کشف شد.

العالم - ایران

سید روح اله لطیفی ،سخنگوی گمرک اظهار داشت: با دقت و هوشیاری تیم مربیان سگ‌های موادیاب و یگان حفاظت گمرک" میلک" استان سیستان و بلوچستان، از دو کامیون ورودی از کشور افغانستان که با فاصله زمانی چند روزه قصد ورود به کشور را داشتند، بیش از چهار هزار و 348فشنگ جنگی کشف شد.

وی افزود:این فشنگ‌ها در هر دو کامیون، در قسمت جلوی گاری خودرو به صورت ماهرانه‌ای جاسازی شده بود که توسط کارکنان گمرک کشف شد.

لطیفی تصریح کرد: از کامیون اول دوهزار و500 فشنگ و از کامیون دوم یک هزار و 848 فشنگ کشف شد که با هماهنگی مقام قضایی، طی صورتجلسه ای به مرزبانی تحویل شد.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

وزارت بهداشت غزه: ماه گذشته بیشترین شمار مجروحان از زمان آتش‌بس ثبت شد


اولیانوف: غرب درباره انزوای روسیه خیال‌پردازی می‌کند


سقوط هواپیما در فلوریدا


سپاه: دو فروند نفتکش متخلف در مسیر غیر مجاز تنگه هرمز منفجر شدند


درگیری تازه مرزبانان پاکستان و افغانستان زیر سایه تداوم جدال دیپلماتیک


گزارش العالم از دادگاه رسیدگی به شکایات خانواده‌های قربانیان تجاوز آمریکا و اسرائیل+ فیلم 


۷۵ حمله هوایی و موشکی عربستان به یمن طی ۲۴ ساعت


تأکید سران عراق و مصر بر ضرورت پایان درگیری‌ها در منطقه


بازداشت جاسوس مراکز تولید قطعات موشک و پهپاد


آژیر خطر در جنوب عربستان به صدا در آمد