لاورنتیف: حمله تروریستی دمشق تأثیر منفی روی نشست کمیته قانون اساسی سوریه گذاشت

شنبه 1 آبان 1400
03:31
لاورنتیف: حمله تروریستی دمشق تأثیر منفی روی نشست کمیته قانون اساسی سوریه گذاشت نماینده ویژه رئیس جمهور روسیه در امور سوریه گفت که حمله تروریستی اخیر دمشق موجب ایجاد نگرانی طرفین در نشست کمیته قانون اساسی سوریه در ژنو شد، اما اکنون موانع برطرف شده است.

العالم-اروپا

«الکساندر لاورنتیف» نماینده ویژه رئیس جمهور روسیه در سوریه با اشاره به انفجارچند روز پیش اتوبوس حامل سربازان ارتش سوریه در دمشق اعلام کرد که این حمله تأثیر منفی روی نشست کمیته قانون اساسی سوریه در ژنو گذاشت، اما موانع و مشکلاتی که ناشی از وقوع این انفجار ایجاد شده بود، اکنون برطرف شده است.

نماینده ویژه پوتین در سوریه تصریح کرد: «چهارشنبه گذشته نگرانی‌هایی به احتمال زیاد ناشی از حمله تروریستی دمشق که به کشته شدن 17 سرباز سوری منجر شد، ایجاد شد».

وی افزود: «بنابراین طرفین روز چهارشنبه مجداد به اتهام‌زنی روی آوردند، اما گئیر پدرسون فرستاده ویژه سازمان ملل متحد در امور سوریه و دفتر وی، مانع این تأثیر منفی شدند و کمیته قانون اساسی روز پنجشنبه به مسیر سازنده خود بازگشت».

لاورنتیف تأکید کرد که «مواضع طرفین کمیته تدوین و بررسی قانون اساسی سوریه هنوز در بسیاری از مسائل متضاد و غیرهمسو است».

دوشنبه گذشته، ششمین دور جلسات کمیته قانون اساسی سوریه در ژنو سوئیس با حضور طرف‌های درگیر در سوریه تحت حمایت سازمان ملل آغاز شد و روز جمعه بدون نتیجه به پایان رسید.

گئیر پدرسون نماینده سازمان ملل در امور سوریه روز جمعه اعلام کرد که که «مذاکرات کمیته قانون اساسی سوریه در ژنو بدون دستیابی به اجماع در مورد چهار اصل قانون اساسی پایان یافت».

تسنیم

0% ...

آخرین اخبار

عراقچی:کشور‌های مدعی حقوق بشر به نمایشگاه مدرسه میناب بیایند


آیت الله اختری: وحدت اسلامی راه حمایت از فلسطین است


رهبر انقلاب: قاطعانه اعلام می‌کنم؛ ارتکاب هرآنچه به ضرر انسجام اجتماعی باشد، ممنوع است


ملت ایران بار دیگر عزم و اراده و ثبات قدم خود را در پاسداری از حقوق خود ثابت خواهد کرد


صنعا: خون شهدای یمن با شهدای فلسطین، لبنان، ایران و عراق درآمیخته است


کشف یک میدان گازی بزرگ در جنوب ایران


هادی العامری: قانون حشد الشعبی را تصویب می‌کنیم


اذعان به منفور بودن رژیم صهیونیستی در جهان


واکنش تند رسانه‌های ترکیه به اظهارات ضد ایرانی نتانیاهو


انصارالله یمن: عربستان در محاسبات خود تجدیدنظر کند