کمیساریای انتخابات عراق: ۳۰۰ صندوق بازشماری می‌شوند

يکشنبه 2 آبان 1400
21:08
کمیساریای انتخابات عراق: ۳۰۰ صندوق بازشماری می‌شوند در چند ساعت مانده به اولتیماتوم متحصنین در اطراف منطقه الخضراء، کمیساریای انتخابات عراق از رسیدگی به ۸۱۶ مورد اعتراض خبر داد و اعلام کرد ۳۰۰ صندوق اخذ رای بازشماری خواهند شد.

العالم - عراق

عماد جمیل عضو تیم اطلاع رسانی کمیساریای انتخابات در گفتگویی با خبرگزاری رسمی عراق اعلام کرد، کمیساریا به 816 شکایت ارائه شده رسیدگی کرد که 790 مورد آن را رد و 26 شکایت را قابل پیگیری اعلام کرد.

وی دلیل پذیرش 26 مورد را ضمیمه شدن اسناد و مدارک مستدل به شکایات عنوان کرد و خبر داد براساس این شکایات 300 صندوق مجددا بازشماری خواهند شد.

وی افزود قرار است این صندوق‌ها در استان‌های خاصی که شکایات در مورد آنها تقدیم شده، گشوده شده و شمارش آرا با حضور و نظارت ناظران و نمایندگان ائتلاف‌های مختلف به انجام برسد.

به گفته این مسئول رسانه‌ای قرار است صندوق‌‌هایی از استان‌های صلاح‌الدین، بغداد، بصره و اربیل بازشماری شوند.

جمیل همچنین تاکید کرد تا زمان پایان رسیدگی به شکایات نتایج نهایی انتخابات اعلام نخواهد شد.

تسنیم

0% ...

آخرین اخبار

وزارت بهداشت غزه: ماه گذشته بیشترین شمار مجروحان از زمان آتش‌بس ثبت شد


اولیانوف: غرب درباره انزوای روسیه خیال‌پردازی می‌کند


سقوط هواپیما در فلوریدا


سپاه: دو فروند نفتکش متخلف در مسیر غیر مجاز تنگه هرمز منفجر شدند


درگیری تازه مرزبانان پاکستان و افغانستان زیر سایه تداوم جدال دیپلماتیک


گزارش العالم از دادگاه رسیدگی به شکایات خانواده‌های قربانیان تجاوز آمریکا و اسرائیل+ فیلم 


۷۵ حمله هوایی و موشکی عربستان به یمن طی ۲۴ ساعت


تأکید سران عراق و مصر بر ضرورت پایان درگیری‌ها در منطقه


بازداشت جاسوس مراکز تولید قطعات موشک و پهپاد


آژیر خطر در جنوب عربستان به صدا در آمد