گزارش خبرنگار العالم از تحولات سودان + فیلم

دوشنبه 3 آبان 1400
10:38
خدمات اینترنتی و انواع مختلف ارتباطات در سودان صبح امروز (دوشنبه ) قطع شد.

العالم - آفریقا

خبرنگار شبکه العالم در سودان گزارش داد که خدمات اینترنتی و انواع مختلف ارتباطات به ویژه خدمات تلفن در سودان قطع شده است.

به گفته خبرنگار شبکه العالم در سودان ، گروه های توافق ملی ، همه خیابان های منتهی به وزارت اطلاع رسانی سودان را بسته اند.

بر اساس این گزارش، رادیو سودان درحال پخش سرودهای ملی است و این مساله حاکی از آن است که در ساعات آینده ، این کشور دستخوش اتفاقاتی خواهد بود.

دراین حال، عبدالله حمدوک ، نخست وزیر سودان در بازداشت اجباری به سر می برد و اعضای کابینه و شورای حاکمیتی بازداشت شده اند.

همچنین ارتش سودان به بستن پل ها در خارطوم اقدام کرده و مناطق پایتخت را از یکدیگر جدا کرده است.

وزارت اطلاع رسانی سودان اعلام کرد نیروهای نظامی که عبدالله حمدوک را در داخل منزلش در بازداشت خانگی قرار داده اند، وی را برای صدور بیانیه ای در حمایت از " کودتا" تحت فشار قرار داده اند.

وزارت اطلاع رسانی سودان اعلام کرد: حمدوک در پیامی از مقر بازداشت اجباری خود ، از سودانی ها خواست فعالیت شان مسالمت آمیز باشد و برای دفاع از انقلاب خود ، خیابان ها را اشغال کنند.

اتحادیه پزشکان سودان هم اعلام کرده است که همه اعضای خود را از کلیه بیمارستان های نظامی خارج خواهد کرد.

0% ...

آخرین اخبار

سپاه: دو فروند شناور آمریکایی ، ۸ نفتکش ۱۰ کشتی هدف قرار گرفت+ فیلم


سپاه: ناوشکن های رزمی آمریکا مورد حمله قرار گرفتند


سپاه: آشیانه تعمیر و نگهداری و محل استقرار جنگنده های F-۳۵ ،F-۱۶ ،F-۱۵ هدف قرارگرفت


اردن از حمله موشکی به کشورش خبر داد و گزارش های اولیه حاکی از حمله به دو پایگاه الازرق و شاهزاده حسن است.


اصابت موشک‌های ایرانی به پایگاه‌های آمریکا در اردن/ اردن حمله موشکی را تأیید کرد


همزمان با شلیک چندین و چند موشک از نقاط مختلف ایران، صدای چند انفجار در اردن شنیده شده است.


قیمت نفت خام برنت به ۹۹.۰۲ دلار در هر بشکه رسید.


سپاه پاسداران: به همه خدمه نفتکش‌ها در مجاورت بنادر کویت و بحرین هشدار می‌دهیم که کشتی‌های خود را ترک کنند زیرا هدف قرار خواهند گرفت.


نیروهای آمریکایی به یک نفتکش ایرانی در نزدیکی جزیره خارک حمله کردند.


سرلشکر عبداللهی: هرگونه تعرض به نفتکش‌های ایران موجب هدف قرار گرفتن پایگاه‌های آمریکا در منطقه خواهد شد