آیا افشاگری‌های الجبری رویاهای بن‌سلمان را به باد می‌دهد؟

دوشنبه 3 آبان 1400
19:42
آیا افشاگری‌های الجبری رویاهای بن‌سلمان را به باد می‌دهد؟ به نظر می‌رسد مقام امنیتی سابق سعودی اطلاعات بسیاری درباره جنایات ولیعهد دارد که در صورت فاش شدن آنها، رویای محمد بن‌سلمان برای تکیه زدن بر کرسی پادشاهی بر باد خواهد رفت.

العالم- کشکول

"سعد الجبری" یکی از مقام‌های ارشد امنیتی سابق عربستان سعودی که به نظارت بر اقدامات مشترک مبارزه با تروریسم ایالات متحده کمک می‌کرده و هم‌اکنون در کانادا به سر می‌برد، تلاش کرده از طریق مصاحبه با برنامه "۶۰ دقیقه" شبکه "سی بی اس نیوز" تلاش کرده که بگوید اسراری دارد که خواب را از امروز برای محمد بن‌سلمان مشوش خواهد کرد به‌ویژه که او تأکید کرد دو نسخه فیلم‌ ضبط‌شده درباره جنایات بن‌سلمان دارد که در صورت کشته شدنش منتشر می‌شود.

الجبری در این مصاحبه گفته که بن‌سلمان در سال 2014 با افتخار می‌گفته که قادر به کشتن ملک عبدالله (پادشاه وقت) است. الجبری در این گفت‌وگو از جزئیات ملاقاتی در سال 2014 خبر داد که در آن شاهزاده بن سلمان به محمد بن نایف، رئیس وقت سازمان اطلاعات گفت "می‌خواهم ملک عبدالله را ترور کنم، من یک انگشتر سمی از روسیه دارم و کافی است که با او دست بدهم و کار تمام می‌شود."

مجری برنامه خطاب به الجبری می‌گوید: "انگشتری سمی از روسیه"، و الجبری پاسخ می‌دهد: " این همان چیزی است که بن سلمان گفت، خواه در مورد آن لاس می‌زد و یا نه ، اما او آن را گفت و ما آن را جدی گرفتیم."

الجبری به منظور اثبات گفته‌های خود تأکید کرد که دو نسخه از فیلم ضبط شده از سخنان بن‌سلمان در این دیدار را در اختیار دارد که بن‌سلمان از جای آنها اطلاع دارد. از سوی دیگر، مجری برنامه "60 دقیقه" گفت که الجبری همچنین اعلام کرده ویدئویی را ضبط کرده است که اسرار سلطنتی و یکسری اسناد مربوط به ایالات متحده را فاش می‌کند.

الجبری همچنین ولیعهد سعودی را به تلاش برای ترورش متهم کرده و گفته است: "بن‌سلمان یک بیمار روانی است که همدردی نمی‌کند و تهدیدی برای مردم خود، آمریکایی‌ها و کل کره زمین است."

این مقام سابق سعودی ولیعهد را متهم کرد که در تلاش برای ترور وی تیمی را به کانادا فرستاده و دو فرزندش "ساره و عمر" را در عربستان بازداشت کرده است. او توضیح داد که دولت کانادا به وی "هشدار داده که به هیچ ساختمان دیپلماتیک عربستان در کانادا نزدیک نشوم و به کنسولگری یا سفارت نروم."

به نظر می‌رسد الجبری قرار بود اسرار بیشتری را در این مصاحبه فاش کند که با چراغ سبز سازمان اطلاعاتی آمریکا انجام شده است ولی این مرد بنا به توصیه آمریکایی‌ها، به همین اندازه افشاگری بسنده کرد زیرا آنها این حجم را حداقل در حال حاضر کافی می‌دانند و نمی‌خواهند بیشتر از این کارت بن‌سلمان بسوزد؛ زیرا آمریکایی‌ها امیدوارند امتیازات بیشتری از این شاهزاده دریافت کنند که مهم‌ترین آنها عادی‌سازی کامل سعودی با رژیم صهیونیستی است و پس از آن، صندوق اسرار الجبری کاملا گشوده خواهد شد و ""آنچه که الجبری درباره رفتارها و جنایات بن‌سلمان پنهان کرده بزرگ‌تر از آنچه آنها را فاش کرده، است" و در آن زمان است که آمریکایی‌ها کارت بن‌سلمان را به زغال تبدیل خواهند کرد.

0% ...

آخرین اخبار

لغو پروازهای ترکیه، قطر و کویت به فرودگاه ریاض


یمن: حامیان سعودی را شریک جنایات می‌دانیم


ضاحیه لبنان دوباره جان می گیرد؛ از زیر آوار تا رونق بازار + ویدئو


عراق حضور نظامی درمرزها را پس ازخروج نیروهای آمریکایی تقویت می کند+فیلم


ساخت راکتور پلیمریزاسیون بومی شد


اعتراض پاپ به احتمال پخش زنده اعدام یک نظامی سابق آمریکایی


جشنواره زیتون در نبطیه، روایت ایستادگی ریشه‌هایی که اشغال نمی‌تواند از خاک برکند+ فیلم


ولی نصر: روبیو تلاش می‌کند ایران هراسی را جایگزین تقابل اسلام و غرب کند


انفجار سوپرنفتکش متخلف پس از برخورد با مین در تنگه هرمز + فیلم


برنامه "عالمـْــکم"؛ ازجنجال ورود یک صهیونیست به مسجدالنبی تا خشم تل‌آویو از نوبل صلح ناوی پیلای+ ویدئو