وزیر کشور: مانعی برای توسعه روابط ایران با ترکمنستان وجود ندارد

سه شنبه 4 آبان 1400
20:30
وزیر کشور: مانعی برای توسعه روابط ایران با ترکمنستان وجود ندارد وزیر کشور در آئین تکریم استاندار سابق و معارفه استاندار جدید استان گلستان با اشاره به هم مرزی این استان با جمهوری ترکمنستان اظهار کرد: در حال حاضر خوشبختانه مانعی برای توسعه روابط با این کشور همسایه وجود ندارد و باید تبادلات فرهنگی و اقتصادی با این کشور را توسعه بخشیم.

العالم - ایران - اروپا

احمد وحیدی در آیین تکریم و معارفه استاندار گلستان که با حضور آیت الله نورمفیدی نماینده ولی فقیه در استان، نمایندگان مردم استان در مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان و مدیران ارشد دستگاه های اجرایی استان، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره ۴ هزار شهید استان، تصریح کرد: وحدت، به فرموده مقام معظم رهبری یک تاکتیک نیست بلکه یک اصل است و معیار برای ما فلسطین و مقابله با غاصبان آن محسوب می شود.

وی افزود: گلستان تنوع اقلیمی، قومی، مذهبی و سرزمینی ارزشمندی دارد که وحدت در این تنوع خودنمایی می کند.

وزیر کشور گفت: گوناگونی تولید محصولات کشاورزی و البته حجم آن در گلستان قابل توجه است و خوشبختانه در برخی محصولات، استان از رتبه های تک رقمی و حتی اول و دوم برخوردار است.

دکتر وحیدی یادآور شد: آب و هوای متنوع و قدمت ۷ هزار ساله گلستان ظرفتی برای ارتقا گردشگری در این استان است.

وحیدی خاطر نشان کرد: خوشبختانه گلستان از مرز امنی با کشور ترکمنستان برخوردار است و البته افق های فرهنگی و قومی نزدیکی با این کشور دوست و برادر داریم و باید تلاش کنیم تبادلات فرهنگی و گردشگری که البته در حال حاضر مطلوب نیست را به شدت توسعه دهیم.

وی ادامه داد: وجود اقوام هم دل و هم سو در گلستان به عنوان الگویی در وحدت محسوب می شود و علیرغم تلاش دشمنان در راستای اختلاف افکنی، همگرایی کم نظیری در این استان وجود دارد.

وزیر کشور تاکید کرد: به برکت توکل بر خدا، اقدامات دانش بنیان و شناخت ظرفیت ها باید نرخ بیکاری استان، زمینه افزایش اشتغال، رفع مشکلات موجود از جمله در خلیج گرگان و در مجموع توسعه استان را فراهم کنیم.

وحیدی گفت: اقتصاد باید بر پایه مردم سامان یابد و زمینه جلب سرمایه های بزرگ مردمی فراهم آید و دولت نقش هدایتی و حمایتی داشته باشد.

وی اظهار کرد: شناساندن ظرفیت ها و قابلیت های استان به دیگر استان ها زمینه ارتقا صنعت گردشگری را فراهم می کند و امیدواریم استاندار جدید گلستان که از رزمندگان و خانواده شهداست بتواند در توسعه استان نقش موثری داشته باشد.
لازم به ذکر است در این مراسم وزیر کشور ضمن تقدیر از خدمات و زحمات هادی حق‌شناس، حکم انتصاب علی محمد زنگانه را به عنوان دهمین استاندار گلستان به وی اهدا کرد.

0% ...

آخرین اخبار

کاظم غریب‌آبادی؛ نقاب حقوق‌بشری آمریکا در گرداب جنایات «میناب» و «لامرد» فرو ریخت


پاسخ کوبنده سخنگوی وزارت خارجه به تناقض‌گویی‌های آمریکا در جنگ اقتصادی علیه ایران


تیرهای قالیباف در سیبل سیاست؛ تحسین عملیات روانی رئیس مجلس در تحلیل «الجزیره»


هشدار تهران به شورای امنیت؛ بازی با آتش در تأسیسات هسته‌ای ممنوع


تجمع گسترده در صعده در دفاع از مکه و حمایت از نیروهای مسلح یمن


شکست نیروهای نظامی سعودی در ساحل غربی یمن؛ باب‌المندب تحت کنترل نیروهای صنعا


۱۵ کشور درکنفرانس آژانس بر ممنوعیت هرگونه حمله یا تهدید به تأسیسات هسته‌ای تأکید کردند


۱۱ کشته و ۳۰ زخمی در حمله انتحاری به مسجدی در پاکستان


گزارش العالم از بیست و ششمین کنفرانس بین‌المللی پزشکی هسته‌ای در تبریز


برگزاری یکی از بزرگ‌ترین رزمایش‌ها و تجمعات مردمی ایران در تهران + ویدئو