چین: تایوان نمی‌تواند به سازمان ملل ملحق شود

چهارشنبه 5 آبان 1400
13:15
چین: تایوان نمی‌تواند به سازمان ملل ملحق شود چین در واکنش به اظهارات وزیر امور خارجه آمریکا عنوان کرد تایوان حق پیوستن به سازمان ملل را ندارد.

العالم - آسیا

به گزارش العالم به نقل از رویترز، در پی فراخوان ایالات متحده از تایوان برای مشارکت بیشتر در امور سازمان ملل، چین روز چهارشنبه تأکید کرد تایوان «حق پیوستن» به سازمان ملل را ندارد.

چین تایوان را بخشی از قلمرو خود می‌داند. اما تایوان می‌گوید یک کشور مستقل است.

مجمع عمومی سازمان ملل ۵۰ سال پیش در یک رأی‌گیری، تصمیم به پیوستن پکن به این سازمان گرفت و تایپه را حذف کرد. آنتونی بلینکن، وزیر خارجه ایالات متحده، روز سه‌شنبه در بیانیه‌ای به این مناسبت گفت از این که تایوان به‌طور فزاینده‌ای از صحنه جهانی کنار گذاشته شده، متأسف است.

بلینکن گفت: «از آنجا که جامعه بین‌المللی با تعداد بی‌سابقه‌ای از مسائل پیچیده و جهانی مواجه است، کمک به حل این مشکلات برای همه ذی‌نفعان ضروری است و این شامل ۲۴ میلیون نفری که در تایوان زندگی می‌کنند نیز می‌شود.»

در واکنش به این اظهارات، ما شیائوگوانگ، سخنگوی دفتر امور تایوان در پکن به خبرنگاران گفت: «تایوان حق پیوستن به سازمان ملل را ندارد. سازمان ملل متحد یک سازمان دولتی بین‌المللی است که از کشورهای مستقل تشکیل شده… و تایوان بخشی از چین است.»

وزیر دفاع تایوان به تازگی هشدار داده است که تنش بین کشورش و چین در بدترین حالت در ۴۰ سال گذشته قرار گرفته است. جو بایدن، رئیس‌جمهور آمریکا، نیز روز 30 مهر گفت در صورتی که چین به تایوان حمله کند، ایالات متحده از تایوان دفاع خواهد کرد.

0% ...

آخرین اخبار

اعترافات تکان‌دهنده نظامیان ارتش اشغالگر درباره بمباران بدون هشدار ساختمان‌های مسکونی غزه


سرتیپ یحیی سریع: ۱۱۹ حمله هوایی و موشکی عربستان به یمن طی ۲۴ ساعت


انفجار مرگبار در الجلیل؛ نقشه رژیم اسرائیل برای ماندن طولانی مدت در سرزمین اشغالی


برغوثی: رژیم اسرائیل در تحمیل روایت خود از جنگ شکست خورده است


حقوق بشر یمن خواستار اجرای تحقیقات بین‌المللی درباره جنایت علیه یمن شد


هشدار بارزانی به گروهک‌های تروریستی در مورد اقدام علیه ایران


اظهارات روبیو در آتن احیای جنگ تمدن‌ها است


طنین نغمه‌های ایرانی در رم / روایت تلاش زنان کشاورز در نمایشگاه جهانی فائو


نماینده پارلمان لبنان: حزب‌الله بخشی از معادله تنگه هرمز و باب‌المندب است


دریادار بمانی: ضربات مهلکی به نیروی دریایی آمریکا زدیم